Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časSkiroji, rolke, rolerjiŠčitniki za teloZaščitni rokavi za kolena - zračen bombaž, idealen za šport in vsakodnevno uporabo

Zaščitni rokavi za kolena - zračen bombaž, idealen za šport in vsakodnevno uporabo

ID: 21535740
Novo
10,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izkusite vrhunsko udobje in podporo z našimi zaščitnimi rokavi za kolena. Ti rokavi so narejeni iz bombaža, ki diha, zagotavljajo toploto in blago stiskanje, zaradi česar so idealni za različne dejavnosti, kot so šport, ples ali vsakodnevno nošenje.

 

Zračni in udobni: izdelani iz visokokakovostnega bombaža, ti rokavi za kolena nudijo izjemno zračnost, kar zagotavlja, da vaša kolena ostanejo hladna in suha tudi med intenzivnimi aktivnostmi. Mehak, udoben material zagotavlja trajno udobje za celodnevno nošenje.

Vsestranska zaščita: Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom, plesom ali preprosto potrebujete dodatno podporo za kolena, vas bodo ti rokavi pokrili. Zagotavljajo blago kompresijo in toploto, kar pomaga ublažiti nelagodje in zmanjša tveganje za poškodbe.

Varno in tesno prileganje: ti rokavi za kolena, oblikovani z nedrsečim zgornjim trakom, ostanejo varno na mestu, ne da bi se kotalili ali zvijali navzdol. Ergonomska oblika zagotavlja tesno prileganje za večino velikosti kolen ter zagotavlja optimalno podporo in udobje.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 20x15x1 cm

Material: bombaž

Paket vključuje:

1 par rokavov za kolena

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:37:23 GMT