VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Zaščitne nogavice za gležnje

ID: 21297315
16,17 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 30.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 16.39 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izkusite vrhunsko udobje in podporo s temi zaščitnimi nogavicami za gležnje. Te nogavice, zasnovane iz zračnega blaga, ki odvaja vlago, ohranjajo vaša stopala hladna in suha.

 

Zračne in udobne: te nogavice za gležnje so oblikovane iz zračne tkanine, ki zagotavlja, da vaša stopala med katero koli aktivnostjo ostanejo hladna in suha. Lastnosti odvajanja vlage pomagajo preprečiti kopičenje znoja in zagotavljajo maksimalno udobje med vadbo ali vsakodnevnim nošenjem.

Izboljšana podpora za gležnje: Te nogavice s ciljno kompresijo in okrepljeno zasnovo pete in loka zagotavljajo izjemno podporo vašim gležnjem, kar zmanjšuje tveganje za zvine in poškodbe. Tesno prileganje povečuje stabilnost in spodbuja boljši krvni obtok.

Vsestranski in funkcionalen: idealen za široko paleto dejavnosti, vključno s tekom, vadbo v telovadnici, kolesarjenjem, pohodništvom in različnimi športi, kot so košarka, nogomet in tenis. Zasnova z nizkim izrezom se udobno prilega različnim vrstam čevljev, zaradi česar so primerni za vsakodnevno uporabo.

 

Tehnični podatki:

Barva: siva

Velikost: 24,7x9x7,5 cm

Material: 65 % najlon + 15 % poliestersko vlakno + 20 % elastan

 

Paket vključuje:

2 x Nogavice

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:23:18 GMT