Išči

Zaščita zaslona zasebnosti za Google Pixel Google Pixel 9 Pro

ID: 21402439
Novo
10,69 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 18.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svojo zasebnost in zaščitite svoj Google Pixel 9 Pro s to vrhunsko zaščito zaslona za zasebnost. Z visoko aluminijasto stekleno konstrukcijo nudi izjemno zaščito pred praskami, udarci in vsakodnevno obrabo. 35-stopinjska protivohunska tehnologija poskrbi za zasebnost vašega zaslona pred stranskimi pogledi, medtem ko enostavna namestitev zagotavlja aplikacijo brez mehurčkov. Uživajte v kristalno čistem zaslonu in brez skrbi, saj veste, da je vaš telefon zaščiten.

 

Protivohunska zaščita: Ta zaščita zaslona vključuje napredno tehnologijo zasebnosti, ki ščiti vaš zaslon pred radovednimi očmi pod kotom 35 stopinj. Naj bodo vaši osebni podatki, sporočila in zgodovina brskanja zasebni in varni pred vsemi, ki poskušajo pokukati v vaš telefon.

Steklo z visoko vsebnostjo aluminija: izdelano iz stekla z visoko vsebnostjo aluminija, ta zaščita zaslona nudi izjemno moč in odpornost proti praskam, udarcem ter vsakodnevni obrabi. Uživajte v kristalno čistem zaslonu in brez skrbi, saj veste, da je zaslon vašega telefona dobro zaščiten.

Enostavna uporaba: Zaščita zaslona je zasnovana za namestitev brez mehurčkov in težav. Priložena alkoholna blazinica in nalepka za odstranjevanje prahu zagotavljata čist in natančen nanos, zaradi česar je vaš zaslon bleščeč in zaščiten brez nadležnih zračnih mehurčkov.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Dimenzije:

Google Pixel 9 Pro: Dolžina: 16 cm Širina: 7,5 cm Višina: 0,5 cm

Google Pixel 9: Dolžina: 16,5 cm Širina: 7,2 cm Višina: 0,5 cm

Google Pixel 8 Pro: Dolžina: 16 cm Širina: 7,3 cm Višina: 0,5 cm

Google Pixel 9 XL: Dolžina: 15,8 cm Širina: 6,8 cm Višina: 0,5 cm

Material: kaljeno steklo

Paket vključuje:

Izdelek x1

Alkoholna blazinica x1

Nalepka za odstranjevanje prahu x1

Cached: Wed, 18 Sep 2024 00:07:54 GMT