Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne ureZapestnica za aktivnost z EKG, pulzom, krvnim tlakom, spanjem, sprostitvijo Blue

Zapestnica za aktivnost z EKG, pulzom, krvnim tlakom, spanjem, sprostitvijo Blue

ID: 21277986
-20 %
60,89 €
48,71 €
Prihranek  12,18 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura s številnimi športnimi načini ponuja vrsto zdravstvenih funkcij, kot so merjenje EKG srčnega utripa, pulza, krvnega tlaka, kisika v krvi, telesne temperature ter ocena krvnih lipidov in sečne kisline za celovit pregled zdravja.

 

Obsežne funkcije spremljanja: Pametna ura ponuja vrsto zdravstvenih funkcij, kot so merjenje EKG srčnega utripa, pulza, krvnega tlaka, kisika v krvi, telesne temperature ter ocena krvnih lipidov in sečne kisline za celovit pregled zdravja.

Pulzna terapija za sprostitev: uporabite pulzno magnetno terapijo za stimulacijo akupunkturnih točk zapestja, spodbujanje sprostitve, zmanjšanje težav s spanjem in olajšanje sprostitve.

Veliko več funkcij:

Analiza spanja in stresa: spremljajte svoje vzorce spanja in ravni stresa s funkcijama spremljanja spanja in merjenja stresa ter se osredotočite na svoje dobro počutje.

Več športnih načinov: izbirajte med številnimi športnimi načini, kot so nogomet, vrtenje, preskakovanje vrvi, hitra hoja, tek, plezanje, korakanje, košarka, eliptični stroj, baseball, kolesarjenje in veslanje, da prilagodite in optimizirate svojo vadbo.

Družinska oskrba na daljavo: povežite se s svojimi najdražjimi prek aplikacije DeepFit, tako da si lahko družinski člani ogledajo vaše zdravstvene podatke v realnem času, tudi na daljavo. Bodite obveščeni o dobrem počutju svoje družine.

Inteligentna obvestila: Prejemajte hitra obvestila o klicih in sporočilih kar na svoji pametni uri, s čimer zagotovite, da ne boste zamudili nobenih pomembnih posodobitev.

IP68 vodotesna in dolga življenjska doba baterije: uro varno nosite med vsemi dnevnimi aktivnostmi zahvaljujoč njeni odpornosti proti prahu in vodi IP68. Vgrajena baterija 280 mAh zagotavlja podaljšano življenjsko dobo baterije za boljše udobje.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 26x4,6x1,1 cm

Material: PC, ABS, medicinsko jeklo 316

Ime aplikacije: DeepFit

Kapaciteta baterije: 280 mAh

Sistem APP: Android 4.4 in novejši; iOS 9.0 in novejši

Vodoodporen: IP68 (ne uporabljajte v kopelih in savnah)

Funkcije: pulzna fizioterapija, spremljanje EKG, srčni utrip, telesna temperatura, spremljanje spanja, krvni lipidi, sečna kislina, način več vadb, štetje korakov, opomnik za sedenje

Paket vključuje:

1 x zapestnica za aktivnost

1x polnilec

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Barva
modra
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 16 Oct 2024 08:50:41 GMT