VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Zapestnica za aktivnost Silver

ID: 21278442
50,55 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 50.60 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zapestnica za aktivnost s poudarkom na srcu in zdravju – meri srčni utrip, kisik v krvi ter korake, razdaljo, kalorije in spanec. S fitnes sledilnikom na prilagodljiv način spremljate aktivnosti in telesne funkcije.

 

Merjenje srčnega utripa in spanja: Izberete lahko samodejno spremljanje merjenja srčnega utripa, ki vam bo dalo natančne rezultate, vam pomagalo bolje razumeti svoje zdravje in smiselno prilagoditi svoj življenjski slog. Zapestnica beleži tudi vašo kakovost spanja, kar vam pomaga analizirati vaš počitek in izboljšati vaše spalne navade. Nato lahko v aplikaciji dobite celotno poročilo.

Dolga življenjska doba baterije in vodoodpornost IP68: Polnjenje športne zapestnice traja le 2 uri, nato pa jo lahko uporabljate 3-5 dni. Vadbena zapestnica je IP68 vodotesna, kar pomeni, da jo lahko nosite pod tušem in v dežju. Lahko se uporablja največ 1 meter pod vodo za največ 30 minut.

Veliko več funkcij: Fitnes zapestnica ponuja tudi številne praktične funkcije, kot so merilnik aktivnosti (pedometer, poraba kalorij), EKG, srčni utrip, različni športni načini, itd. Prejemajte obvestila o klicih, obvestila SMS in aplikacije in še veliko več. Opomba: Ura sama ne more pošiljati sporočil, klicev ali SMS-ov.

 

Tehnični podatki :

Barva: srebrna

Velikost številčnice: dolžina 45 mm, širina 25 mm

Debelina: 11 mm

Dolžina zapestnice: 120+90 mm

Material: lupina iz cinkove zlitine, silikonski trak

Vrsta zaslona: LCD zaslon na dotik z ukrivljeno površino

Velikost zaslona: 1,45 palca

Čip: RTL8762DK

Bluetooth: 5.0

Vodoodporen: IP68

Kapaciteta baterije: 140 mAh

Življenjska doba baterije: 3-5 dni (popolnoma napolnjena)

Čas polnjenja: 2 uri

Način polnjenja: magnetni

APP: Dafit

Spremljanje SportsHealth: več načinov vadbe (štetje korakov, kalorij, razdalja, čas vadbe, poraba kalorij in več je mogoče videti za vsak način vadbe), 24-urno zaznavanje srčnega utripa in krvnega tlaka, čas spanja in kakovost spanja.

Več funkcij: prejemanje obvestil aplikacij, obvestil o klicih, obvestil SMS, budilka, časovnik, vreme, opomnik za sedenje/vadbo, predvajanje fotografij in glasbe, iskanje mobilnega telefona/ure, menstrualni ciklus, opomnik za pitje vode, nastavitev svetlosti, obrnite zapestje, da naredite svetlejši zaslon itd.

 

Paket vključuje

1 x zapestnica za aktivnost

1x polnilni kabel

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:11:53 GMT