VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne zapestniceZapestnica za aktivnost s srčnim utripom, kisikom v krvi, pedometrom, 5 športnimi načini Pink

Zapestnica za aktivnost s srčnim utripom, kisikom v krvi, pedometrom, 5 športnimi načini Pink

ID: 21264913
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zapestnica za aktivnost s poudarkom na telesu - meri telesno temperaturo, pulz, krvni tlak in kisik v krvi ter korake, razdaljo, kalorije in spanje. Priročno spremljate aktivnosti in telesne funkcije 24 ur na dan.

 

Merjenje srčnega utripa in spanja: Izberete lahko samodejno spremljanje srčnega utripa, ki vam daje natančne rezultate v realnem času in vam pomaga pri optimalni prilagoditvi treninga in življenjskega sloga. Zapestnica beleži tudi vašo kakovost spanja, kar vam pomaga analizirati vaš počitek in izboljšati vaše spalne navade. Celotno poročilo lahko dobite v aplikaciji.

Dolga življenjska doba baterije in vodoodpornost: Športna ura lahko polno deluje 5-7 dni in v stanju pripravljenosti do 20 dni. Je vodoodporen po standardu IP67 in odporen na brizganje vode zaradi dežja in umivanje rok. Opomba: Ne uporabljajte ga v vodi, kot je tuš, savna, plavanje itd.

Številne funkcije: Fitnes zapestnica ponuja številne praktične funkcije, kot so spremljanje telesne temperature, srčnega utripa, krvnega tlaka, kisika v krvi, spanja, porabe kalorij, opomnik za klic, zavrnitev klica, obvestila o aplikacijah/potisna obvestila, vreme, štoparica, tresenje za fotografiranje , dvosmerno mobilno iskanje, 5 športnih načinov (tek, kolesarjenje, skakanje z vrvjo, badminton, namizni tenis), nastavljiva svetlost v 4 stopnjah, 3 različni zasloni in več.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 4,4 x 2,1 x 1 mm

Material: TPU trak, ABS

Velikost zaslona: 0,96"

Kapaciteta baterije: 90 mAh

Ločljivost zaslona: 160x80

Čas pripravljenosti: 20 dni

Delovni čas: 5-7 dni

Vodoodporen: IP67

 

Paket vključuje

1 x zapestnica za aktivnost

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:35:42 GMT