VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

XIAOMI 14T 12GB/256GB Titan Blue pametni telefon

ID: 21505398
BREZ OBRESTINovo
699,00 €

ali od 49,86 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 1.10. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 1.10. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 30.9. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

14T 12GB/256GB Titan Blue

 

Odkrijte čarobnost nočne fotografije z naslednjo generacijo Leica Optics

Xiaomi 14T ponuja vrhunski trojni kamerni sistem z Leica lečami, vključno z 50MP širokokotnim objektivom, 50MP telefoto objektivom in 12MP ultra-širokokotnim objektivom. Sistem z uporabo Sony IMX906 senzorja omogoča izjemno nočno fotografijo z živahnimi barvami in jasno sliko.

Napredna Xiaomi AISP tehnologija izboljšuje nočne posnetke z novim slogom Master Portrait, ki zagotavlja večjo globino, detajle in naraven bokeh učinek.

V načinu Movie z razmerjem stranic 2.39:1 ponuja Cinematic Blur za osupljiv ozadjski bokeh in Rack Focus za avtomatsko preklapljanje fokusa. Način Director omogoča 4K snemanje pri 30fps in Log format za večjo prilagodljivost pri postprodukciji.

Revolucionirajte svojo rutino z inteligentnimi AI zmožnostmi

Xiaomi HyperOS izboljšuje uporabniško izkušnjo z naprednimi AI funkcijami za iskanje, glas, besedilo, slike in video. V sodelovanju z Googlom Xiaomi 14T uvaja funkcijo Circle to Search³ za enostavno iskanje informacij z različnimi geste, kot so kroženje, poudarjanje ali dotikanje.

Xiaomi 14T vključuje Google Gemini⁴ za pomoč pri pisanju, učenju in načrtovanju. AI Notes in AI Recorder nudita takojšnje prevode, AI Interpreter pa podpira večjezične pogovore.

Funkcije AI Image Editing, vključno z AI Eraser Pro in AI Image Expansion, omogočajo profesionalno obdelavo slik, medtem ko AI Portrait generira slike na podlagi besedilnih opisov. AI Film izboljšuje snemanje videov z napredno prepoznavno tehnologijo.

Xiaomi HyperOS dodaja tri nove funkcije—sinhronizacijo klicev, prenos aplikacij in predvajanje—ter funkcijo Link to Windows za boljšo integracijo z osebnimi računalniki.

Zaslon z izjemno vizualno kakovostjo

Xiaomi 14T ponuja vrhunsko vizualno izkušnjo z CrystalRes Displayjem in osvežitvenim hitrostjo 144Hz. Z živahno 1.5K ločljivostjo (2712 x 1220) in 6.67-palčnim AMOLED zaslonom, ki ima gostoto pikslov 446 ppi, 12-bitno globino barv in DCI-P3 pokritost, doseže vrhunsko svetlost 4000 nitov.

Zaslon ima TÜV Rheinland Low Blue Light certifikat za udobno gledanje, ultra-tanek rob pa zagotavlja 93.3% razmerje zaslona do telesa. Xiaomi 14T podpira Dolby Vision® in HDR10+, dinamično prilagaja barvno temperaturo in svetlost glede na uporabo in čas dneva ter zmanjšuje modro svetlobo. Zaslon je zaščiten z Corning® Gorilla® Glass 5 za dolgotrajno vzdržljivost.

Moč in učinkovitost s hitrim polnjenjem in izjemno življenjsko dobo baterije

Xiaomi 14T, z naprednim procesorjem MediaTek Dimensity 8300-Ultra, zagotavlja brezskrbno večopravilnost in odlične rezultate v najnovejših AI aplikacijah. Ima 20% izboljšanje CPU zmogljivosti, 60% povečanje GPU zmogljivosti in 30% večjo energetsko učinkovitost v primerjavi s prejšnjo generacijo. AI zmogljivost je povečana z modelom z do 10 milijardami parametrov, kar povečuje hitrost obdelave AI za 3.3-krat.

Z robustno baterijo kapacitete 5000 mAh Xiaomi 14T zagotavlja celodnevno uporabo. Hitro 67W HyperCharge omogoča polnjenje v samo 45 minutah. Xiaomi Surge G1 čipset optimizira upravljanje baterije, kar izboljša delovanje, varnost in trajnost baterije.

Elegantna zasnova z metalnimi poudarki in štirimi barvnimi možnostmi

Xiaomi 14T je na voljo v štirih privlačnih barvah: Titan Gray, Titan Blue, Titan Black in Lemon Green. Barve Titan Gray, Titan Blue in Titan Black izžarevajo eleganco, medtem ko je Lemon Green izdelan iz bio-veganskega usnja z 50% bio-materiali in 100% recikliranim PET, kar združuje trajnost z vzdržljivostjo. Vsaka barva ima nove metalne poudarke za dodaten pridih sofisticiranosti. Xiaomi 14T ima ultra-tanek okvir (1.7 mm) za izjemno potopno izkušnjo in je zaščiten z IP68 oceno, kar zagotavlja odpornost proti pršenju in občasnim poškodbam.


 

1 Zaslon podpira največjo osveževalno hitrost 144Hz. Ta lahko nekoliko variira glede na aplikacije in kakovost slik v igrah. Za natančno izkušnjo se posvetujte z dejanskimi pogoji.

2 Prosimo, da se pri lokalnem prodajalcu pozanimate o razpoložljivosti napajalnika v paketu.

3 Funkcija Circle to Search z Googlom bo na voljo od 6. oktobra 2024. Na voljo na izbranih napravah, zahteva internetno povezavo. Deluje z združljivimi aplikacijami in površinami. Rezultati se lahko razlikujejo.

4 Gemini je blagovna znamka podjetja Google LLC. Aplikacija Gemini je na voljo na izbranih napravah, jezikih in v državah. Internetna povezava je potrebna. Gemini Live zahteva naročnino Gemini Advanced za aktivacijo. Rezultati se lahko razlikujejo.

5 Podatki so testirani v Xiaomi notranjih laboratorijih, dejanski rezultati se lahko razlikujejo.

6 Naprava je certificirana kot vodoodporna in odporna na prah le pod določenimi laboratorijskimi pogoji, ki ne ustrezajo normalni uporabi. Garancija ne krije škode zaradi tekočin izven testnih pogojev. Za več informacij si oglejte uradno spletno stran Xiaomi.

7 Podatki pridobljeni s spletne strani MediaTek. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo.

8 Razpoložljivost barv se lahko razlikuje med regijami.

9 Razpoložljivost AI funkcij se lahko razlikuje glede na regijo. Preverite lokalno spletno stran za več informacij. AI funkcije bodo na voljo prek OTA od 26. septembra 2024.

10 Dual SIM se lahko razlikuje glede na razpoložljivost v regiji.

11 Wi-Fi povezljivost (vključno z Wi-Fi frekvenčnimi pasovi, standardi Wi-Fi in drugimi funkcijami po standardih IEEE 802.1) se lahko razlikuje glede na regijo in podporo lokalne mreže. Funkcija se lahko doda prek OTA, kjer je to mogoče.

12 Razpoložljivost NFC se lahko razlikuje med trgi.

13 Združljivo z Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, Xiaomi Pad 6, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Ultra in Xiaomi 14T ter Xiaomi 14T Pro.

14 Na voljo v izbranih jezikih. Internetna povezava je potrebna. Preverite točnost odgovorov.

15 Internetna povezava je potrebna. Preverite točnost odgovorov.

16 93,3 % se nanaša na razmerje med območjem zaslona in steklom.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
16,9 cm (6,67")
Barva
modra
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
12 GB
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Dual SIM
da
Odporen na vodo in prah
da
Brezžično polnjenje
ne
NFC
da
Kapaciteta baterije [mAh]
5000
Ločljivost glavne kamere [MP]
50
Cached: Sat, 28 Sep 2024 21:38:55 GMT