Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časSkiroji, rolke, rolerjiŠčitniki za teloVzmetena opora za kolena za pohodništvo in športe na prostem

Vzmetena opora za kolena za pohodništvo in športe na prostem

ID: 21535743
Novo
27,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naša vzmetna opora za kolena je zasnovana za navdušence na prostem in športnike, ki iščejo vrhunsko podporo za kolena med aktivnostmi, kot so pohodništvo, tek in plezanje.

 

Izboljšana stabilnost kolen: naša vzmetna opora za kolena zagotavlja izjemno stabilnost vaših kolen, zmanjšuje stres in obremenitev med napornimi aktivnostmi, kot so pohodništvo, tek in plezanje. Integrirani vzmetni sistem nudi usmerjeno podporo in pomaga preprečevati poškodbe.

Zračna in udobna: Naša opora za kolena, oblikovana iz zračne tkanine OK, zagotavlja optimalen pretok zraka, ohranja vaša kolena hladna in suha tudi med daljšim nošenjem. Lahek in ergonomski dizajn se prilagaja obliki vašega kolena za maksimalno udobje.

Prilagodljivo in varno prileganje: naša opora za kolena z močnimi trakovi Velcro ponuja prilagodljivo in varno prileganje za večino velikosti kolen. Nastavljivi trakovi vam omogočajo natančno nastavitev stopnje stiskanja za odlično podporo in udobje.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 77,7x59x0,3 cm

Material: OK blago, vzmet iz nerjavečega jekla, Velcro

Paket vključuje:

1 par opornikov za kolena

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:27:31 GMT