Išči

Vrtni zalivalnik | SPRINK

ID: 21562676
Novo
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Za vzdrževanje urejenega vrta je zalivalnik za trato ključno orodje, ki s 360-stopinjskim vrtenjem zagotavlja enakomerno zalivanje v vsakem kotičku. S prilagajanjem vodnega tlaka lahko nadzorujemo obseg namakanega območja. Vrtljiva in nastavljiva zasnova. 

 

Za vzdrževanje urejenega vrta je zalivalnik za trato ključno orodje, ki s 360-stopinjskim vrtenjem zagotavlja enakomerno zalivanje v vsakem kotičku. S prilagajanjem vodnega tlaka lahko nadzorujemo obseg namakanega območja.

Vrtljiva in nastavljiva zasnova:

Razpršilniki za trato imajo trpežno zasnovo iz visokokakovostnih materialov ABS in PVC, ki so odporni proti rjavenju in lomljenju, hkrati pa so dovolj lahki in robustni, da zagotavljajo dolgotrajno delovanje. S premerom pokrivanja približno 8-14 metrov zaradi vrtljive in nastavljive zasnove učinkovito izpolnjujejo zahteve po zalivanju okolice.


Vrtljive za 360 stopinj:

Razpršilniki za trato imajo trpežno zasnovo iz visokokakovostnih materialov ABS in PVC, ki so odporni proti rjavenju in lomljenju, hkrati pa so dovolj lahki in robustni, da zagotavljajo dolgotrajno delovanje. Zaradi svoje vrtljive in nastavljive zasnove, ti razpršilniki za zalivanje učinkovito zadovoljijo potrebe po zalivanju okolice, s premerom pokritosti približno 8-14 metrov.


Primerno za igranje v vročih dneh:

Ta razpršilna naprava je zasnovana za enostavno namestitev in praktično uporabo. Preprosto pritrdite cev ustrezne velikosti na konico ob strani brizgalne, odprite pipo in voda bo takoj pritekla. Njegova vrtljiva zasnova ne zagotavlja samo enakomernega zalivanja vašega vrta, ampak tudi omogoča zabavno igro otrok in hlajenje v vročih dneh.

Širok spekter uporabe in enostavno čiščenje:

Ta razpršilec se lahko uporablja za različne namene, vključno z zalivanjem tal in lončnic, urejanjem okolice, cvetličnih gred, travnikov, vrtov, rastlinjakov, dvorišč, polj in še več. Njihove odstranljive in za čiščenje enostavne vrtljive glave zagotavljajo, da vam ni treba skrbeti za zamašitve, zato je vzdrževanje enostavno.

Specifikacije:

Material: plastika

BARVA: Rumena

Obrat: 360 stopinj




Tehnične podrobnosti
Element vrtnega vodovoda
cev
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:48:41 GMT