VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domPisarniško pohištvoOstalo pisarniško pohištvoVrtljivi pisarniški stol iz svetlo sive tkanine in črnega pvc

Vrtljivi pisarniški stol iz svetlo sive tkanine in črnega pvc

ID: 20841399
-55 %
464,00 €
206,00 €
Prihranek  258,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 4.11. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ANGEL CERDA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obračalni pisarniški stol sodobne oblike s sedežem, oblazinjenim s svetlo sivo tkanino, in črnim naslonom iz PVC. Ima leseno konstrukcijo, furnirano v hrastovem lesu, in naslone za roke, kar mu zagotavlja večjo stabilnost in udobje. Zaradi nog iz nerjavnega jekla, pobarvanega s črnim epoksidnim premazom, bo postal nepogrešljiv del vašega delovnega prostora, pri čemer ne bo pustil ob strani najbolj avantgardnega sloga. Njegova kolesca bodo poskrbela za dodatno praktičnost, ki jo potrebujete pri delu ali učenju.

 

Vrtljivi pisarniški stol iz svetlo sive tkanine in črnega pvc model 4130 Angel Cerdá S.L. Obračalni pisarniški stol sodobne oblike s sedežem, oblazinjenim s svetlo sivo tkanino, in črnim naslonom iz PVC. Ima leseno konstrukcijo, furnirano v hrastovem lesu, in naslone za roke, kar mu zagotavlja večjo stabilnost in udobje. Zaradi nog iz nerjavnega jekla, pobarvanega s črnim epoksidnim premazom, bo postal nepogrešljiv del vašega delovnega prostora, pri čemer ne bo pustil ob strani najbolj avantgardnega sloga. Njegova kolesca bodo poskrbela za dodatno praktičnost, ki jo potrebujete pri delu ali učenju. Dimenzije izdelka: 59 x 50 x 76 cm. - Njegovo oblazinjenje iz tkanine daje prostoru poleg prefinjenega značaja tudi veliko toplejši pridih. - Okvir iz hrastovega furniranega lesa zagotavlja trdnost, toplino in sodobnost. - Ta pisarniški stol je vrtljiv za 360º. - Ta stol je odlična izbira, če iščete dizajn in udobje, ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni.
Tehnične podrobnosti
Barva
siva
Višina [cm]
76
Globina [cm]
50
Širina [cm]
59
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:49:40 GMT