VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiŽenske torbiceVodotesna torba za shranjevanje moške toaletne potrebščine Black

Vodotesna torba za shranjevanje moške toaletne potrebščine Black

ID: 21278346
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta torba je morda kompaktna, vendar ima presenetljivo veliko prostora, saj zagotavlja dovolj prostora za vse vaše pripomočke za nego in osebno nego. Je popoln spremljevalec na potovanju ali vsakodnevna nuja za moškega na poti.

 

Vrhunska tkanina Oxford: izdelana iz visokokakovostne tkanine Oxford, ta negovalna torbica ni samo modna, ampak tudi narejena, da traja. Material je robusten in vzdržljiv, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in brezčasen videz.

Vodotesen in odporen na vlago: Vas skrbi razlitje ali nepričakovani pljuski? Ne bojte se! Naša torba je opremljena z vodoodpornimi in vlagoodpornimi funkcijami, ki ščitijo vaše dragocene stvari pred poškodbami zaradi vode.

Enostavna organizacija: Številni predelki in žepi zagotavljajo učinkovito organizacijo, tako da lahko svoje osnovne stvari lepo razporedite brez običajne nereda. Ne glede na to, ali jo vzamete na pot ali jo obesite v kopalnici, lahko verjamete, da bo ta torba kos tej nalogi.

 

Tehnični podatki :

Dimenzije: 22x7x16 cm

Material: tkanina Oxford

 

Paket vključuje:

1 x toaletna torbica

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:43:08 GMT