Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniFotoaparatiKompaktni fotoaparatiVodotesen podvodni fotoaparat 48MP/4K/16x zoom/dvojni zaslon/samodejno ostrenje Blue

Vodotesen podvodni fotoaparat 48MP/4K/16x zoom/dvojni zaslon/samodejno ostrenje Blue

ID: 21266049
-10 %
138,69 €
124,82 €
Prihranek  13,87 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 26.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta vodoodporen fotoaparat posname kul fotografije in videoposnetke s polnilnim priključkom USB in podpira več jezikov. Je lepo in popolno darilo za družino in prijatelje, ki obožujejo vodne in podvodne aktivnosti.

 

Digitalni fotoaparat 48 MP in 4K: fotoaparat ima zmogljivo ločljivost slike 48 MP in možnost snemanja videa 4K ter je opremljen z 2,8-palčnim zaslonom za enostavno gledanje. To zagotavlja, da sta vsaka slika in videoposnetek, ki ga posnamete, podrobna in resnična – da ohranite svoje dragocene spomine na najboljši možni način.

3,5 m/11 FT podvodna kamera: Vodoodporna zasnova omogoča, da se ta podvodna kamera potopi 3,5 m (11 čevljev) pod vodo – kot nalašč za potapljanje z masko, vodne parke ali druge vodne avanture, vključno s plavanjem, driftanjem, deskanjem, plažo in kopanjem (Opomba: Prepričajte se, da vratca baterije varno zaklenjena, preden vzamete fotoaparat pod vodo.)

16-kratni digitalni zoom in samodejno ostrenje: Digitalni fotoaparat ima 16-kratni zoom za povečavo podrobnosti na fotografiji. Ponuja tudi funkcijo samodejnega ostrenja za hitrejši in jasnejši zajem želenega predmeta.

Pametne funkcije: Zagotovite si boljše slike z več pametnimi funkcijami za popolne slike v različnih situacijah. Nastavite lahko na primer blaženje udarcev proti tresljajem, prepoznavanje obraza, lepotne filtre itd.

Dvojni zasloni: Podvodna kamera ima 2 zaslona za preprosto fotografiranje selfijev. 1,7-palčni HD zaslon na sprednji strani omogoča preprosto fotografiranje avtoportretov, 2,8-palčni HD zaslon na zadnji strani pa vam omogoča bolj jasno opazovanje subjekta med fotografiranjem.

Vgrajena dopolnilna luč: dopolnilna luč zagotavlja enakomernejšo svetlobo v slabih svetlobnih pogojih.

Kompakten in lahek: zaradi svoje minimalne velikosti se ta fotoaparat zlahka prilega vašemu žepu ali torbi. Ima trak za enostavno in varno držanje v roki, tako da lahko ujamete posebne trenutke, ne da bi izgubili fotoaparat.

 

Specifikacija:

Velikost: 10,5x6,7x3 cm

Čas snemanja: 60 minut

Kapaciteta baterije: 700 mAh

Goriščna razdalja: f=3,7 mm

Zaslonka: F/2,2

Velikost zaslona: sprednji zaslon 1,7 palca, zadnji zaslon 2,8 palca

Slikovnih pik: 4800

Največja ločljivost: 8000x6000

Vodoodporen: 3,5 m pod vodo

Pomnilnik: podpira pomnilniške kartice do 128 GB (niso vključene)

Polnjenje: USB 2.0

Velikost LCD zaslona: 2,8 palca

Material: ABS

 

Paket vključuje:

1 x vodotesna kamera

1 x baterija

1x polnilec

1 x trak za krmilo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
modra
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:05:02 GMT