VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Vodoodporna torbica za okoli pasu Blue

ID: 21299145
16,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 2.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To torbo za okoli pasu lahko nosite na več načinov, vključno kot torbico za okoli pasu, torbo za čez ramo, torbo za čez ramo ali torbo za prsi. Narejen je iz vodoodpornega in na obrabo odpornega oxford blaga za zaščito vaših stvari.

 

Vsestranske možnosti nošenja: to torbo za okoli pasu lahko nosite na več načinov, da ustreza vašim potrebam in stilu. Nosite ga kot torbico za okoli pasu, torbo za čez ramo, torbo za čez ramo ali torbo za prsi. Nastavljiv trak omogoča udobno in prilagodljivo prileganje.

Prostorna in organizirana: Povečajte svoj prostor za shranjevanje s to torbo za okoli pasu. Ima glavni predal za vaše osnovne stvari, kot so telefon, denarnica in ključi, skupaj z dodatnimi žepi, da bodo vaše stvari organizirane in lahko dostopne.

Vodoodporna in zanesljiva: ta torba za okoli pasu je izdelana iz vodoodpornega oksfordskega blaga in ščiti vaše stvari pred rahlim dežjem in brizgami. Njegova kakovostna izdelava zagotavlja dolgotrajno delovanje, zaradi česar je popoln za aktivnosti na prostem in vsakodnevno uporabo.

Tehnični podatki:

Velikost: dolžina: 31 cm, širina: 13 cm, višina: 7 cm

Material: Oxford tkanina

Paket vključuje:

Torba za okoli pasu x 1

Cached: Sat, 21 Sep 2024 03:19:40 GMT