VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiHlače in pajkiceVložki za podporo loku za ploska stopala - črni (za odrasle, lepljiva hrbtna stran)

Vložki za podporo loku za ploska stopala - črni (za odrasle, lepljiva hrbtna stran)

ID: 21297762
7,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ti vložki Arch Support nudijo lajšanje bolečin in udobje za ljudi s ploskimi stopali. Zagotavljajo odlično podporo stopalnemu loku, spodbujajo pravilno poravnavo stopala in zmanjšujejo stres. Narejeni iz mehkega EVA materiala in z lepljivo podlago zagotavljajo varno in udobno prileganje v različne vrste čevljev.

 

Lajšanje bolečin: Ti vložki nudijo odlično podporo stopalnemu loku in pomagajo pri lajšanju bolečin, povezanih s ploskimi stopali, plantarnim fasciitisom in drugimi boleznimi stopal. Spodbujajo pravilno poravnavo stopala in zmanjšujejo obremenitev stopalnega loka, pete in gležnja.

Udobno prileganje: ti vložki iz mehkega in prožnega EVA materiala nudijo udobno prileganje ves dan. Samolepilna podlaga zagotavlja, da ostanejo varno na mestu v vaših čevljih, ter preprečuje zdrs in zlaganje.

Vsestranska uporaba: Ti vložki so primerni za različne vrste čevljev, vključno s supergami, klasičnimi čevlji in škornji, zato so popolni za vsakodnevne aktivnosti, šport in delo. Zasnovani tako za moške kot za ženske, pomagajo izboljšati splošno udobje in stabilnost stopal.

 

Tehnični podatki:

Črna barva

Dimenzije: 10 cm x 5,5 cm x 2,3 cm

Material: EVA + najlon + dvostransko lepilo

 

Paket vključuje:

2 x vložka Arch Support

1x pakiranje

Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:17:17 GMT