VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaLepotne napraveVizualni čistilec ušes, odstranjevalec ušesnega masla s kamero in LED lučko Black

Vizualni čistilec ušes, odstranjevalec ušesnega masla s kamero in LED lučko Black

ID: 21276579
16,52 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 30.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 16.59 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sedaj lahko sami hitro in enostavno pregledate svoj sluhovod. Odstranjevalec ušesnega masla je opremljen s kamero visoke ločljivosti in 6 vgrajenimi LED lučkami, tako da lahko to inovativno orodje zagotovi kristalno čisto sliko vašega sluhovoda.

 

Udobno preverite svoje uho: Zahvaljujoč uporabniku prijazni zasnovi lahko sami hitro in enostavno pregledate svoj sluhovod. Funkcija vizualizacije kamere vam omogoča priročno opazovanje razmer v vašem ušesu.

HD kamera s 6 LED diodami: Odstranjevalec ušesnega masla je opremljen s kamero visoke ločljivosti in 6 vgrajenimi LED lučmi, tako da lahko to inovativno orodje zagotovi kristalno čisto sliko vašega ušesnega kanala. Močne LED-lučke osvetlijo tudi najmanjše podrobnosti, tako da ste lahko obveščeni in proaktivni glede zdravja svojih ušes s tem naprednim vizualnim čistilcem ušes.

Kompakten in majhen: lahka zasnova naprave zagotavlja, da lahko čistilec za ušesa vedno nosite s seboj, da ohranite dobro higieno ušes, kjer koli že ste.

Tehnični podatki:

Dimenzije: 12x8x3 cm

Material: Aluminijasta cev, PVC

LED: 6 LED lučk

Paket vključuje:

1 x vizualni čistilec ušes

4x dodatki

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:24:44 GMT