VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

VIVO Y36 8/256GB (Meteor Black) pametni telefon

ID: 20776448
BREZ OBRESTI
UAU CENA
179,99 €
Barva
črna
zlata
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 21.10. naprej - Brezplačno
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.10. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Y36 je telefon z neskončnim potencialom. Deluje gladko in zagotavlja brezskrbno uporabo za zelo dostopno ceno. Nudi dovolj shranjevalnega prostora - 8GB RAM + 256 GB. Njegova zasnova je izjemna – ohišje telefona je iz premium stekla. Vsebuje boljšo baterijo in se hitreje polni (FlashCharge 44W). Ponaša pa se tudi z vrhunsko 50 MP trojno kamero.

 

Y36 - NESKONČEN POTENCIAL

Gladko delovanje in brezskrbna uporaba za zelo dostopno ceno

DOVOLJ SHRANJEVALEGA PROSTORA IN BREZHIBNO DELOVANJE

·         Pospeševalnik spomina - Boljša izkušnja izvajanja opravil, brez prekinitev. Aplikacij v ozadju ni treba ročno zapirati.

·         Razširjeni RAM 3.0 - Uživajte v 8 GB razširjenega pomnilnika RAM, ki omogoča nemoteno preklapljanje med aplikacijami. V ozadju imate lahko aktivnih več kot 25 aplikacij za takojšen dostop.

·         Varčevanje s pomnilnikom RAM - Razširjeni RAM omogoča večjo svobodo uporabe aplikacij, način varčevanja s pomnilnikom RAM pa zagotavlja več prostora in preprečuje preobremenjenost.

·         Ohranjevalnik vmesnika - Ohranjevalnik vmesnika v trenutku prebudi aplikacije v ozadju, zato lahko hitro dostopate do prejšnjega vmesnika.

·         Želite shraniti še več? - Velika zmogljivost pomnilnika 256 GB, ki vam omogoča shranjevanje vseh čudovitih trenutkov v življenju. Ne glede na to, ali fotografirate čudovito pokrajino ali beležite utrinke življenja, gre za čudovite spomine, ki jih je vredno ceniti vse življenje.

·         Brezhiben odličen čip - Snapdragon® 680 ima 6 nm procesorski sistem, ki povečuje hitrost in upočasnjuje nepotrebno porabo energije. Vse, kar lahko doživite, je brezhibna telefonska izkušnja.

IZJEMNA ZASNOVA

·         Premium ohišje telefona iz kaljenega stekla.

·         Zaobljena oblika poskrbi za ravno prave kote. Pozabite na grobe robove in občutite razliko, ki jo naredi gladek dotik.

·         Vrhunska avdio-vizualna zabava - 6,64-palčni zaslon z odprtino za kamero, vsebina berljiva tudi v sončni svetlobi in glasnost zvoka, povečana na 200% s pomočjo zvočnega ojačevalnika.

·         Odpornost na vodo in prah - Voda in prah kar sama spolzita stran. Življenje vas lahko popelje skozi dež in blato, vaš telefon a bo še vedno izgledal izjemno.

BOLJŠA BATERIJA, HITREJŠE POLNJENJE

Napajalniku FlashCharge smo dodali 5000 mAh baterije, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo in svobodo.

VRHUNSKA 50 MP TROJNA KAMERA

·         Atmosferski portret - Posnetki visoke ločljivosti iz kateregakoli zornega kota, zaradi katerih bo vaš portret izjemno jasen in svetel.

·         Svetlobni učinek za portret – Z različnimi svetlobnimi učinki ustvarite izstopajoče sebke. Spoznali se boste v novi luči!

·         Bokeh portret - Osvetlitev ekrana Aura naredi vaš portret svetlejši in jasnejši z naravnim učinkom bokeh ter poskrbi, da ste osrednja točka, ki pritegne pozornost.

·         Blesketajoč bokeh portret - Z našim algoritom za portrete z zadnjo kamero posnemite osupljive portretne posnetke, ki naravno poudarijo predmet in ustvarijo čudovite učinke bleščanja bokeh.

·         Dobrodošli v vzporednem vesolju - Portrete popestrite z različnimi ozadji. Spremenite pogled nase in na svet. Združite dva portreta in raziskujte svoje brezmejno vzporedno vesolje.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
16,75 cm (6,6")
Ločljivost zaslona
2400x1800
Kapaciteta shrambe (GB)
256 GB
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
8
Barva
črna
Ločljivost glavne kamere [MP]
50
Ločljivost sprednje kamere [MP]
16
Kapaciteta baterije [mAh]
5000
Dual SIM
da
Reža za spominsko kartico
da
Tip operacijskega sistema
Android 13
Odporen na vodo in prah
da
Izhod za slušalke
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Prenos podatkov
LTE
Wi-Fi standard
802.11ac
Bluetooth standard
5.1
NFC
da
FM sprejemnik
ne
Tehnologija zaslona - gsm
LCD
Vrsta konektorja
USB-C
Garancija v letih
2
Teža [g]
202
Širina [cm]
76.2
Višina [cm]
164.1
Globina [cm]
8.1
Tip priključka
USB-C
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:16:45 GMT