Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeŠkatle, zaboji & vreče za shranjevanjeViseče vrečke za vakuumsko shranjevanje (4 kosi) | VACUHANG

Viseče vrečke za vakuumsko shranjevanje (4 kosi) | VACUHANG

ID: 21297534
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 25.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Mormark
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vrečke z vakuumskim zapiranjem zaščitijo vaše stvari in omogočijo več prostora v vaši garderobi

 

🧥 Enostavno organizirajte težke zimske plašče
Ste naveličani prenatrpanih omar? VACUHANG zagotavlja brezskrbno rešitev za shranjevanje vaših obsežnih zimskih plaščev in jaken. Te vakuumske vrečke z veliko prostornino so kot nalašč za vse velikosti oblačil in zagotavljajo, da vaša dragocena oblačila ostanejo čista vse leto.

🔄 Enostavno obešanje in prilagajanje
Nič več zapravljanja za obešalnike. Vsaka vrečka VACUHANG ima vgrajen 360° vrtljiv kavelj, ki vam omogoča obešanje in prilagajanje vreč v katerokoli smer. Prihranite denar in poskrbite, da bo vaša garderoba urejena brez dodatnih nakupov.

🚀 Prihranite več prostora v omari
Poslovite se od težav pri iskanju prostora za svoja oblačila! Inovativni vakumski sistem VACUHANG stisne oblačila in tako prihranite do 80 % več prostora. Viseča zasnova omogoča učinkovito shranjevanje številnih stvari, hkrati pa jih ščiti pred prahom in vlago.

💨 Vrhunska zrakotesna zaščita
Pozabite na vrečke za shranjevanje, ki puščajo! VACUHANG ima dvojno tesnilno zadrgo in povratni ventil, ki preprečuje povratni tok zraka in ohranja vakumsko tesnenje. Ventil je priročno nameščen na sredini vrečke. Preprosto lahko preverite, ali so vaše vrečke pravilno zaprte, kar vam zagotavlja mirno vest, da so vaša oblačila varno shranjena.

🛡️ Ščiti oblačila pred poškodbami
Z vrečkami VACUHANG ohranite kakovost svojih oblačil. Te vrečke vaša oblačila varujejo pred vodo, vonjavami in umazanijo, zato so idealne za dolgoročno shranjevanje. Vaša oblačila bodo ostala sveža in pripravljena za nošenje.

🔍 Enostavno prepoznajte želeno obleko
Izognite se težavam z odpiranjem vrečk, da bi našli svoja oblačila. Jasna in pregledna zasnova VACUHANG olajša vpogled v notranjosti, ne da bi jih odpirali. Ta funkcija v kombinaciji s kavlji za obešalnike omogoča hiter in udoben dostop do shranjenih stvari.

♻️ Ponovno uporaben in okolju prijazen
Za razliko od vrečk za enkratno uporabo lahko vrečke VACUHANG uporabite večkrat, kar vam pomaga prihraniti denar. Izdelane so iz vrhunskega materiala PA + PE in so priročne za večkratno uporabo. Uporabljajo se lahko za zmanjšanje količine odpadkov, medtem pa vaša oblačila ostanejo brez vonja in zaščitena pred vodo.

😍 Enostavna in priročna uporaba
Poslovite se od zapletenih rešitev za shranjevanje. VACUHANG je neverjetno enostaven za uporabo. Vrečko obesite v omaro, vanjo položite oblačila, zaprite vrečko s priloženimi sponkami in izsesajte zrak. Tako le še zaprite pokrovčke, da se vrečke nepredušno zaprejo in končali ste.

🧳 Odlično za uporabo na potovanjih in doma
Potrebujete vsestransko možnost shranjevanja? VACUHANG je idealen tako za dom kot za potovanja. Ne glede na to, ali pakirate za potovanje ali urejate sezonska oblačila doma, vam te vrečke pomagajo povečati prostor in ohraniti urejeno garderobo. Zdaj ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila ostala nezgužvana in varna pred zunanjimi vplivi.

🌟 Trpežen material z dolgo življenjsko dobo
Naj vas ne skrbi, da bi se vrečke raztrgale ali predrle. Te trpežne vrečke za shranjevanje so izdelane iz visokokakovostnih, toplotno odpornih in vodoodpornih materialov. Vrečke VACUHANG so mehke, raztegljive in trpežne, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlično zaščito vaših oblačil.

SPECIFIKACIJE:
Velikost: 89x66 cm
Barva: prozorna.
Material: PA + PE
En komplet vključuje: 4 viseče vakumske vrečke za shranjevanje

Tehnične podrobnosti
Širina [cm]
67
Višina [cm]
90
Število kosov v kompletu
4
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:22:36 GMT