Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVIBRACIJSKI STIMULATOR bradavičk FSOG

VIBRACIJSKI STIMULATOR bradavičk FSOG

ID: 20376843
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
18,01 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 24.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 4 ponudbe od 22.48 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Podoživite erotična občutja iz vaše najljubše knjižne serije Fifthy Shades Of Grey in poskusite stimulator bradavičk. Ko se bodo pričele vibracije, boste začutili senzualna občutja vse od glave do peta. Stimulator bradavičk ima nežni sistem zapiranja, kar bo omogočilo,

 

Podoživite erotična občutja iz vaše najljubše knjižne serije Fifthy Shades Of Grey in poskusite stimulator bradavičk.

 

Ko se bodo pričele vibracije, boste začutili senzualna občutja vse od glave do peta. Stimulator bradavičk ima nežni sistem zapiranja, kar bo omogočilo, da ob uporabi ne boste čutili neprijetnega stiskanja, vendar le osupljivo stimulacijo. Oblikovane so tako, da jih lahko uporabljate z vibratorjem ali posamično. V njih se namreč nahaja bullet vibrator, ki ga lahko odstranite izpod stimulatorja, ter ga prav tako lahko uporabite tudi posamično kakor stimulator klitorisa ali drugih točk.  

Pripravite se na resnično ekstazo občutkov, ki jo prinaša stimulator bradavičk. Vibracije v njem se namreč ne bodo osredotočile samo na vaše bradavičke, vendar bodo preplavile celotno telo. Lahek in mehek dizajn je izdelan tako, da ne prinaša neprijetnih občutkov, vendar le najbolj stimulativne, s katerimi boste doživele svoje najbolj intenzivne vrhunce. Njihova uporaba je zelo enostavna, le nastavite stimulator na bradavice, ter toliko potegnite trak, da vam bodo obstale na mestu. Takoj se bo pričela stimulacija, vi pa boste imeli proste roke za preostale dogodivščine, s pomočjo katerih boste doživele svoj srečni konec.

 


Stimulator je vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi v kopeli ali pod prho.

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:06:42 GMT