Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeČiščenje okenVečnamensko čistilno strgalo za nalepke, nalepke, etikete, tesnilo

Večnamensko čistilno strgalo za nalepke, nalepke, etikete, tesnilo

ID: 21539813
Novo
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 15.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Od čiščenja stekla do odstranjevanja lepila in nanašanja avtomobilske folije so ta strgala vsestransko orodje, primerno za čiščenje kuhinj in izboljšanje doma. Popoln tako za profesionalce kot za DIY navdušence.

 

Vsestranske uporabe: od čiščenja stekla do odstranjevanja lepila in nanašanja avtomobilske folije so ta strgala vsestranska orodja, primerna za čiščenje kuhinj in izboljšave doma. Kot nalašč za profesionalce in ljubitelje DIY.

Udobna oblika ročaja: Ročaj, izdelan iz kombinacije plastičnih in kovinskih komponent, zagotavlja udoben oprijem. Ta oblika omogoča natančen nadzor med uporabo, ne glede na to, ali delate v kuhinji ali pri projektu izboljšave doma.

Večnamensko orodje: ta strgala uporabite za različna opravila, kot so odstranjevanje ostankov lepila, čiščenje steklenih površin in lepljenje avtomobilske folije. Zaradi svoje vsestranskosti so nepogrešljiv dodatek k vašemu orodju.

Tehnični podatki :

Barva modra

Velikost: 9,7x4x2 cm

Material: plastika + strojna oprema

Paket vključuje:

2 x strgalo

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:36:12 GMT