Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoShranjevanje & organizacijaVEČFUNKCIONALNI REZALNIK ZELENJAVE IN REZALNIK S POSODO PVC - 9 PREDELOV - LOWENTHAL

VEČFUNKCIONALNI REZALNIK ZELENJAVE IN REZALNIK S POSODO PVC - 9 PREDELOV - LOWENTHAL

ID: 21211822
10,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 24.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bima shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VEČFUNKCIONALNI REZALNIK ZELENJAVE IN REZALNIK S POSODO PVC - 9 PREDELOV - LOWENTHAL

 

Večnamenski rezalnik in strgalnik zelenjave je praktičen kuhinjski pripomoček ki vam omogoča hitro in enostavno rezanje in obdelavo različnih vrst zelenjave. Ta večnamenska naprava ima pet različnih rezalnih nastavkov s katerimi lahko izberete želeno obliko in debelino reza.

Ne glede na vaše želje ali kulinarične potrebe vam bo ta rezalnik omogočil enostavno prilagajanje rezanja zelenjave po vaših željah.

Ena od ključnih lastnosti tega rezalnika je cedilo ki omogoča odvajanje odvečne tekočine iz zelenjave po rezanju. To je še posebej uporabno pri pripravi solat ali jedi ki zahtevajo sušenje zelenjave za boljšo teksturo ali vpojnost omak.

Večnamenski rezalnik zelenjave ima tudi nož za lupljenje zelenjave. Ta nož vam omogoča preprosto in natančno lupljenje zelenjave pred rezanjem ali kuhanjem. Je praktičen dodatek ki vam prihrani čas in olajša pripravo zelenjave.

Ta zelenjavni rezalnik je zasnovan z mislijo na funkcionalnost in praktičnost. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in enostavni za čiščenje. Ergonomska oblika ročaja zagotavlja udobno rokovanje, varnostni mehanizmi pa stabilnost in preprečujejo neželene poškodbe pri rezanju.

S petimi različnimi rezalnimi nastavki, cedilom in nožem za lupljenje zelenjave vam ta praktična naprava omogoča hitro, enostavno in natančno rezanje zelenjave po vaših željah in potrebah.

Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:26:03 GMT