Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliPsiBoksi in ograje za pseVarnostna vrata za vrata in stopnice (110 x 74 cm) Najlon

Varnostna vrata za vrata in stopnice (110 x 74 cm) Najlon

ID: 21297071
19,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Varnostna vrata iz najlona s samolepilnimi kavlji. Enostaven za postavitev in odstranitev. Z zateznimi vrati lahko zaščitite na primer svojega ljubljenčka pred nevarnostmi v domu, kot je kuhinja ali stopnice.

 

Uporabniku prijazna in varna napenjalna vrata: Ta najlonska vrata so popolna kot ločilo za prostore, do katerih ne želite, da bi na primer dostopal vaš ljubljenček. S pripadajočimi kavlji in jeklenimi cevmi je zaščito enostavno namestiti in odstraniti, na primer pred stopnicami ali kuhinjo.

Prenosna, vzdržljiva in zvitljiva: zahvaljujoč najlonskemu materialu so varnostna vrata trpežna in jih je enostavno zviti, ko niso v uporabi. Možna namestitev z dvema ali štirimi kavlji. Kljuke so samolepilne, lahko pa se jih tudi privije, odvisno od tega, koliko trdnosti želite imeti vrata.

Širok spekter uporabe: Zaradi lahke zasnove in konstrukcije lahko ta varnostna vrata postavite točno tam, kjer jih potrebujete, na primer kot vrata ali vrata na stopnicah.

Enostavna montaža: S samolepilnimi držali in pripadajočimi jeklenimi cevmi je za pritrditev in obešanje zaščitne mreže potrebno le nekaj minut.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 110 x 74 cm

Material: najlon

 

Paket vključuje:

1 x varnostna vrata

2 x jeklene cevi

4 x kljuke (samolepilne)

Tehnične podrobnosti
Pasji boks/ograja
ograja
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:51:26 GMT