VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajeAvdio dodatkiUšesne blazinice Bose QC35/25/15, AE2, AE 2i, AE 2w, SoundTrue, SoundLink Black

Ušesne blazinice Bose QC35/25/15, AE2, AE 2i, AE 2w, SoundTrue, SoundLink Black

ID: 21245993
9,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nove ušesne blazinice so idealna rešitev za osvežitev para obrabljenih slušalk. Prevleke je zelo enostavno zamenjati, orodje ni potrebno. Vaše slušalke Bose so v nekaj sekundah kot nove.

 

Mehke in udobne ušesne blazinice: Te nadomestne blazinice so narejene iz mehkega umetnega usnja in polnjene s spominsko peno, tako da slušalke udobno ležijo na ušesih in jih je udobno uporabljati tudi v daljšem časovnem obdobju.

Deluje kot zmanjševalec hrupa: Ušesne školjke delujejo kot zmanjševalec hrupa za moteče zunanje zvoke, hkrati pa ohranjajo prvotno kakovost zvoka slušalk.

Dobre nadomestne blazinice: Nove ušesne blazinice so idealna rešitev za osvežitev para obrabljenih slušalk. Prevleke je zelo enostavno zamenjati, orodje ni potrebno. Vaše slušalke so v nekaj sekundah kot nove!

Združljivo s slušalkami Bose: ušesne blazinice ustrezajo več različnim modelom Bose in delujejo enako dobro kot originalni izdelek. Popolnoma se prilegajo Bose Quiet Comfort 35 / 25 / 15, AE2, AE 2i, AE 2w, serijam SoundTrue in SoundLink.


Tehnični podatki:

Velikost: 10 × 7,8 × 2 cm
Material: umetno usnje/spominska pena
Združljivo z: Bose QC35 I/II, QC25, QC15, QC 2 AE 2, AE 2i, AE 2w, SoundTrue, SoundLink

 

Paket vsebuje:

2 × ušesni blazinici

 
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:18:08 GMT