Proizvajalec: Samura
O Samuri:
SAMURA — ekipa strokovnjakov, ki ustvarja edinstveno oblikovano, visoko končni noži. Svojo pot smo začeli leta 2003. Prve linije izdelkov smo ustvarili z japonskima podjetjema MAC in Mcusta. Japonska filozofija in tradicije so globoko v našem DNK. Popolnoma smo prepričani, da japonski nož reže bolje kot evropski. Japonski noži ostanejo dlje časa ostrejši in dlje obdržijo svoje robove.
Samura od leta 2010 izdeluje svoje nože v proizvodnih obratih v štirih državah. Trenutno proizvajamo 18 linij nožev in ogromno kuhinjskih pripomočkov. Za ročaj uporabljamo najboljše sodobne materiale: Micarta, G10, stabiliziran les, plastiko z soft-touch premazom, Kraton in kompozite.
HARAKIRI noži
Kuhinjski noži s tankim rezilom iz visokotehnološkega jekla in praktičnim ročajem iz ABS plastike. Lahek, optimalno ravnotežje med dizajnom in kakovostjo, se prilega kot ulit.
Profesionalni kuharski nož ima optimalno težo za delo s trdno hrano.
Ostrenje kot - 40°, omogoča dolgotrajen zaključni brus, medtem ko rezilo ostane zelo ostro. Skozi luknjo, narejeno v rezilu, lahko sekiro obesite na kavelj.
Posebna ergonomska geometrija sekire, optimalno ravnovesje rezila in ročaja – ti dejavniki zelo olajšajo delo. Narejen je iz praktičnega japonskega nerjavečega jekla AUS 8, impregniranega z molibdenom in vanadijem, posebej za nože.
Proizvajalec: Samura
O Samuri:
SAMURA — ekipa strokovnjakov, ki ustvarja edinstveno oblikovano, visoko končni noži. Svojo pot smo začeli leta 2003. Prve linije izdelkov smo ustvarili z japonskima podjetjema MAC in Mcusta. Japonska filozofija in tradicije so globoko v našem DNK. Popolnoma smo prepričani, da japonski nož reže bolje kot evropski. Japonski noži ostanejo dlje časa ostrejši in dlje obdržijo svoje robove.
Samura od leta 2010 izdeluje svoje nože v proizvodnih obratih v štirih državah. Trenutno proizvajamo 18 linij nožev in ogromno kuhinjskih pripomočkov. Za ročaj uporabljamo najboljše sodobne materiale: Micarta, G10, stabiliziran les, plastiko z soft-touch premazom, Kraton in kompozite.
HARAKIRI noži
Kuhinjski noži s tankim rezilom iz visokotehnološkega jekla in praktičnim ročajem iz ABS plastike. Lahek, optimalno ravnotežje med dizajnom in kakovostjo, se prilega kot ulit.
Profesionalni kuharski nož ima optimalno težo za delo s trdno hrano.
Ostrenje kot - 40°, omogoča dolgotrajen zaključni brus, medtem ko rezilo ostane zelo ostro. Skozi luknjo, narejeno v rezilu, lahko sekiro obesite na kavelj.
Posebna ergonomska geometrija sekire, optimalno ravnovesje rezila in ročaja – ti dejavniki zelo olajšajo delo. Narejen je iz praktičnega japonskega nerjavečega jekla AUS 8, impregniranega z molibdenom in vanadijem, posebej za nože.
Opis
Sekira za meso je močno orodje s širokim in precej težkim rezilom. Kot ostrenja je 40 °, ostrenje traja zelo dolgo, rezilo pa je zelo ostro. Nepogrešljiv za rezanje in sekljanje večjih kosov mesa, pripravo mletega mesa, sekljanje spojev in kit. Japonsko nerjaveče jeklo AUS-8, iz katerega je izdelan nož, ima dobro odpornost proti koroziji, odlično stabilnost rezila, se zlahka polira in brusi. Ročaj noža, izdelan iz ABS plastike, se udobno prilega roki, ne drsi, se ne boji vlage in temperaturnih sprememb ter je odporen na vsa agresivna okolja.
NI NAMENJENO ZLOMU BONES!
Specifikacije:
Materiali iz Japonske. Montaža na Kitajskem.
Pakirano v originalni embalaži Samura.