VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domVrtno pohištvoZaščita za zunanje pohištvoUniverzalni električni avtomobilski polnilnik Plug Port Cover za aluminijasto ohišje Transparent

Univerzalni električni avtomobilski polnilnik Plug Port Cover za aluminijasto ohišje Transparent

ID: 21278730
26,22 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 26.27 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prevleka je izdelana iz vrhunskega materiala iz PVC vlaken, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito pred dežjem in okoljskimi dejavniki. Zasnovan je tako, da prenese redno uporabo in izpostavljenost vremenskim vplivom.

 

Prilagojena za vozila z aluminijasto karoserijo: Ta dežna prevleka je posebej zasnovana za vozila z aluminijasto karoserijo, kar zagotavlja popolno prileganje in izboljšano zaščito polnilne odprtine.

Oblika priseske: Nadgrajena oblika vključuje zanesljiv mehanizem priseske za enostavno namestitev in odstranitev. Ta funkcija zagotavlja varno prileganje med uporabo, hkrati pa omogoča udobno rokovanje.

Premium material iz PVC vlaken: Prevleka je narejena iz materiala iz premium PVC vlaken, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito pred dežjem in okoljskimi dejavniki. Zasnovan je tako, da prenese redno uporabo in izpostavljenost vremenskim vplivom.

 

Tehnični podatki :

Velikost: 60x50x0,5 cm

Material: PVC kemična vlakna

 

Paket vključuje:

1 x pokrov za polnjenje

Tehnične podrobnosti
Barva
transparentna
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:10:33 GMT