Išči

Univerzalna podpora za koleno, črna M

ID: 21549854
Novo
23,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ostanite topli in zaščiteni med zimskimi vožnjami s temi ekstra dolgimi oporami za kolena. Narejene iz zračne mešanice bombaža in poliestra, te naramnice nudijo izjemno udobje in toplino brez ogrožanja zračnosti. Univerzalna velikost ustreza večini, ekstra dolga dolžina pa zagotavlja maksimalno pokritost pred hladnim vetrom. Te kolenske opornice so idealne za vožnjo z motorjem in so pozimi nepogrešljive za vsakega voznika.

 

Zračne in udobne: Izdelane iz mešanice bombaža in poliestra, te kolenske opornice nudijo izjemno udobje in zračnost ter zagotavljajo, da vam ostane toplo, ne da bi se počutili zamašene, tudi med daljšim nošenjem.

Varno in nastavljivo prileganje: Univerzalna zasnova se prilagaja različnim oblikam in velikostim nog, medtem ko sistem za varno pritrjevanje zagotavlja, da opornica ostane na mestu, kar zagotavlja optimalno podporo in stiskanje med vašimi aktivnostmi.

Bistvena zimska vožnja: posebej dolge kolenske opornice, zasnovane za zimsko vožnjo z motorjem, zagotavljajo vrhunsko zaščito pred mrzlimi vetrovi in nizkimi temperaturami ter ohranjajo vaše noge tople in udobne na vsaki vožnji.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost S: Dolžina: 46 cm Širina: 70 cm Višina: 55 cm

Velikost M: dolžina: 48 cm, širina: 72 cm, višina: 65 cm

Material: preden bombaž + poliester

Paket vključuje:

Opornica za koleno 1 par

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:43:48 GMT