VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaLepotne napraveANLAN ultrazvočni masažni aparat za obraz s svetlobno terapijo 01-ADRY15-001

ANLAN ultrazvočni masažni aparat za obraz s svetlobno terapijo 01-ADRY15-001

ID: 20628736
92,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 19.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Solution 4YOU
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ultrazvočni masažni aparat za obraz s svetlobno terapijo ANLAN 01-ADRY15-001

 

Ultrazvočni masažni aparat za obraz s svetlobno terapijo ANLAN 01-ADRY15-001

Si želite poskrbeti za svojo kožo, pa vam primanjkuje časa za podrobno nego? Z ultrazvočnim masažerjem obraza ANLAN je pet minut na dan dovolj, da ustrezno poskrbite za svojo polt in dobite zadovoljive rezultate. Upravljanje naprave je neverjetno preprosto in delo masažerja enostavno prilagodite svojim potrebam, izbirate pa lahko med do 4 načini nege, 3 vrstami fototerapije in 3 stopnjami temperature. Zahvaljujoč močni bateriji vam bo naprava služila dolgo časa.

Učinkovito čiščenje obraza

Če se spopadate z aknami, odvečnimi vidnimi porami ali ima vaša koža sivkast odtenek, razmislite o spremembi načina čiščenja. Ko ročno umivanje obraza ne prinese želenih rezultatov, izkoristite možnosti, ki jih ponuja ultrazvočni masažer obraza ANLAN. Topel obkladek (temperatura 38°C / 40°C / 42°C) bo učinkovito odprl pore in izboljšal stanje vaše kože. Po drugi strani pa bo hladen obkladek (temperatura 6°C / 8°C / 10°C) zožil pore, naredil kožo bolj elastično in povečal učinkovitost uporabljene negovalne kozmetike.

Svetlobna terapija

Počutite se kot v zdravilišču in sami izvajajte fototerapijo. Ultrazvočni masažni aparat ANLAN omogoča kar 3 vrste svetlobne terapije. Če želite kožo narediti prožnejšo in odpraviti gube, uporabite rdečo luč. Za učinkovito obvladovanje aken, maksimalno čiščenje kože in odstranjevanje bakterij uporabite modro svetlobo. Zadnja izmed lučk – zelena – izboljša mikrocirkulacijo, odpravi zabuhlost in zmanjša izločanje sebuma.

Dvigovanje kože doma

Opažate, da se gube pojavljajo vse pogosteje? Ali pa je morda vaša koža oslabljena in manj elastična? Za rešitev teh težav se vam ni treba naročiti na drago zdravljenje. Mikrotokovi EMS, ki jih uporablja masažni aparat ANLAN, prodrejo globoko v vaše mišice, da naredijo vašo kožo bolj elastično in regenerirano. Že po 7 dneh redne uporabe (2x dnevno, 10 do 15 minut) boste uživali v zdravem in mladostnem videzu!

Ena naprava, veliko uporab

Ultrazvočni masažni aparat ANLAN ima toliko funkcij, da nadomesti kar 5 različnih aparatov za nego kože. Z izdelkom lahko izvajate fototerapijo, globinsko očistite kožo, delate obkladke ali celo shujšate obraz. In to še niso vse zmogljivosti naprave! Način delovanja z uporabo ionov in visokofrekvenčnih vibracij bo poskrbel, da bodo hranila uporabljenih izdelkov za nego kože dosegla najgloblje plasti kože, zato boste uživali v brezhibni polti. Ne pozabite, da si pred uporabo masažnega aparata temeljito sperete ličila.

Premišljen dizajn

LED zaslon vas bo obveščal o delovnem statusu naprave ANLAN. Z lahkoto boste med drugim preverili temperaturo ali napolnjenost baterije. Čas, potreben za polnjenje masažnega aparata je približno 3 ure. Uporaba naprave vam ne bo povzročala težav. Poleg tega se masažni aparat popolnoma prilega vaši roki, tako da med nego kože ne boste občutili nelagodja. Priloženo je posebno stojalo, ki omogoča priročno in varno shranjevanje izdelka. Vloženi so bili vsi napori, da bi bila uporaba masažnega aparata ANLAN učinkovita in udobna.

Vključeno:

  • Ultrazvočni masažni aparat za obraz s svetlobno terapijo
  • Obroč za kozmetične blazinice
  • Osnova
  • Kozmetična blazinica
  • USB-C kabel za polnjenje
  • Navodila za uporabo
Proizvajalec ANLAN
Model 01-ADRY15-001
Material ABS + nerjaveče jeklo
Dimenzije 179 x 60 x 61 mm
Utež 195 g
Frekvenca vibracij 8000 obratov na minuto
Valovna dolžina svetlobe Rdeča luč 622 nm
Modra svetloba 467 nm
Zelena luč 523 nm
Kapaciteta baterije 1000 mAh
Čas polnjenja 3 ure
Čas uporabe približno 62 minut
Samodejni izklop Čisto, EMS, vlažen način: 5 minut
Način hlajenja: 2 minuti
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:34:03 GMT