VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaErotične igračke zanjTulec za penis Fantasy X-tensions - Pipedreams, rjav, neobrezan, 17,78 cm

Tulec za penis Fantasy X-tensions - Pipedreams, rjav, neobrezan, 17,78 cm

ID: 21286919
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
38,77 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 16.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 49.95 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tulec za penis Fantasy X-tensions - Pipedreams, rjav, neobrezan, 17,78 cm

 

Takoj spremeni svoj penis v napravo za užitek s tem rjavim, neobrezanim tulcem za penis, znamke Fantasy X-tensions Elite!

Tulec je izdelan iz ultra higienskega silikona, zato se za izboljšanje zmogljivosti prilega kot ulit in je na otip kot druga koža. Uporabnikom daje dodatno dolžino, povečan obseg za kar 66 % in maksimalno samozavest.

Zadovolji svojega partnerja in se izogni neprijetnim razočaranjem s svojim novim skrivnim orožjem!

Je izjemno raztegljiv in za večino velikosti in dovolj oprijet, da ti pomaga dlje zdržati. Tvoj partner bo užival v globlji penetraciji. Prilagodljiv obrobni trak se tesno ovije za popolno prileganje, ki vodi do daljšega in bolj zadovoljujočega zaključka.

Tulci za penis znamke Fantasy X-tensions Elite so kot nalašč za ljudi z ED in anksioznostjo, saj zagotavljajo rezultate, ki jih bosta cenila oba partnerja. 

V zadnjih 20 letih je Pipedream Products ustvaril in razvil nekaj najbolje prodajanih novosti na svetu. Med temi izdelki so realistične igračke in vibratorji, pa tudi široka paleta gagov, losjonov, fetiš opreme in daril.

Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:14:37 GMT