VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TrueLife pametna tehnica W4 BT

ID: 21228195
27,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 13.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 44.14 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
TrueLife pametna tehnica W4 BT

 

TrueLife FitScale W4 BT – Pametna osebna tehtnica
S pametno osebno tehtnico TrueLife FitScale W4 BT boste svoje telo spoznali v najmanjše podrobnosti. Neposredno na LED zaslonu tehtnice se vam bo prikazala telesna teža, delež vode in telesne maščobe. V mobilni aplikaciji, kjer boste tehtnico enostavno povezali preko Bluetooth, lahko opazujete 15 indeksov. Od podkožne maščobe, skeletnih mišic, BMI pa vse do metabolične starosti. V aplikaciji najdete celo zgodovino vašega merjenja. Vsak od izmerjenih indeksov je pregledno obrazložen v odstavku Health Report. V aplikaciji si lahko hkrati nastavite cilje in potem sledite kako jih izpolnjujete. Aplikacija je dostopna tudi v slovenščini. Tehtnica deluje tudi v načinu offline, zapomni si rezultate merjenja in jih pošlje v aplikacijo takoj, ko se ponovno poveže s tehtnico.

TrueLife FitScale W4 BT – Pametna osebna tehtnica
Meri in shranjuje vrednosti 15 izmerjenih indeksov
Osebna tehtnica deluje po principu bioelektrične impedančne analize (BIA), ki jo uporabljajo vrhunski športniki. S tehtnico TrueLife FitScale W4 BT boste popolnoma razumeli svoje telesne kompozicije v udobju vašega doma. Tehtnica meri skupaj 15 indeksov, vključno z BMI, s podkožno maščobo, z metabolično starostjo in deležem mišične ali kostne mase. Razvoj vseh vrednosti lahko opazujete v mobilni aplikaciji, kjer boste tehtnico enostavno povezali preko Bluetooth.

Měří a uchovává hodnoty 15 tělesných indexů
Aplikacija, ki razume konstituciji vašega telesa
V aplikaciji, v katero se shranjuje cela zgodovina vaših meritev, najdete v odstavku Health Report. Tu je vsak izmerjen indeks podrobno obrazložen, vaše vrednosti pa so prikazane na lestvici. Pri vsakem indeksu najdete priporočila glede prehrane in telovadbe, katerih namen je zdrav življenjski stil. Prav tako vam bo pokazala, kako učinkovito upoštevati svoje cilje, pa naj gre za pridobivanje mišične mase ali pa za zmanjševanje telesne maščobe. Zahvaljujoč številnim informacijam, grafom in statistikam, ki so dostopne neposredno v aplikaciji, vam ni potrebno ničesar zapleteno zapisovati.

Aplikacija, ki razume konstituciji vašega telesa
Pametne funkcije in združljivost
TrueLife FitScale W4 BT si zapolni merjenje vsega skupaj 12 uporabnikov in jo lahko zato uporablja vsa družina. Združljiva je z Apple Health Kit, Google Fit in Fitbit, kamor lahko enostavno pošljete svoje podatke in jih obdelujete tako, kot ste navajeni. Z aplikacijo povežete tehtnico takoj s pomočjo Bluetooth. Deluje tudi v načinu offline, če torej zaradi katerega koli razloga nimate dostopa do aplikacije, tehtnica rezultate zabeleži in nato za nazaj v aplikacijo zapiše po ponovni priključitvi.

Pametne funkcije in združljivost
Rezultati tudi na LED zaslonu
Izmerjeni indeksi se ne zapisujejo samo v aplikaciji. Tehtnica vam prikaže najbolj enostavne vrednosti kot so telesna teža, delež vode in telesne maščobe neposredno na zaslonu tehtnice.

Rezultati tudi na LED zaslonu
Offline spomin merjenja
Tehtnica deluje tudi v načinu offline. Zato vam med tehtanjem ni potrebno imeti pri sebi telefona. Rezultate merjenja si vedno zapomni in takoj, ko se ponovno poveže s tehtnico, jih pošlje v aplikacijo.

Offline spomin merjenja
Vrhunsko zaščitno steklo
Celo zgornjo stran tehtnice prekriva vrhunsko kaljeno steklo, ki odlično izgleda in zagotavlja daljšo življenjsko dobo.

Vrhunsko zaščitno steklo
Grafi in statistika
Zahvaljujoč preglednim grafom in statistikam, ki jih najdete v aplikaciji boste imeli popoln pregled o izpolnjevanju vaših ciljev.

Grafi in statistika
15 merjenih indeksov
TrueLife FitScale W4 BT vam izmeri in shrani podatke o teži, razmerju maščobe, teži brez maščobe, podkožni maščobi, nakopičeni maščobi, mišični in kostni masi, skeletnih mišicah, BMI, vodi in proteini. Analizira kalorije AMR in BMR ter določa vašo metabolično starost in tip postave.

15 merjenih indeksov
Cela zgodovina
Cela zgodovina vaših meritev se samodejno zapiše v aplikacijo, v katero se lahko kadar koli vrnete po podatke posameznih merjen.

Cela zgodovina
Združljivo z Apple Health Kit & Google Fit
Svoje podatke lahko enostavno pošiljate tudi v druge platforme in jih tam obdelujete. TrueLife FitScale W4 BT je združljiva z Apple Health Kit, Google Fit in Fitbit.

Združljivo z Apple Health Kit & Google Fit
Nastavitev ciljev
Aplikacija vam bo pomagala z nastavitvijo osebnih ciljev in kako jih boste učinkovito dosegli. Cilje si lahko nastavite za težo, telesno maščobo ali BMI. Po vsakem tehtanju vam aplikacija prikaže kako ste se že približali svojim ciljem.

Nastavitev ciljev
12 uporabnikov
Zapolni si merjenje za vsega 12 uporabnikov in jo zato lahko uporablja vsa družina.

12 uporabnikov
Edinstveni dizajn
Čeprav gre za aparat, ki ima veliko funkcij, je dizajn minimalističen in bo pasal v kateri koli prostor.

Edinstveni dizajn
Aplikacija v slovenščini
Aplikacija je na razpolago slovenščini, z vami pa lahko komunicira v večini svetovnih jezikov vključno z angleščino, nemščino, poljščino, slovaščino, hrvaščina, madžarščino, francoščino, španščino, portugalščino ali italijanščino.

Aplikacija v slovenščini
Health Report
V odstavku Health Report najdete podrobne informacije od vsakega od izmerjenih indeksov, vključno z lestvico vaših izmerjenih podatkov in priporočil.

Health Report
Natančno na dve decimalki kilogramov
Tehtnica doseže natančnost na dve decimalki kilogramov, zato se nam ni potrebno bati netočnih rezultatov. Nosilnost te tehtnice je vse do 180 kg.

Natančno na dve decimalki kilogramov
Dolga življenjska doba baterij
Zahvaljujoč napredni tehnologiji dela z energijo zdrži tehtnica z dobavljenima AAA baterijama več mesecev, se pravi dlje kot večina ostalih.

Dolga življenjska doba baterij
Izvoz podatkov
Podatke lahko obdelujete tudi izven aplikacije. Le ta lahko celotno zgodovino izvozi neposredno v Excel.

Izvoz podatkov
Ne tehtajte samo sebe
Zahvaljujoč funkciji odštevanja, lahko tehtate tudi stvari prekomernih velikosti, ki jih ob normalnih pogojih ne morete namestiti na tehtnico. To funkcijo boste lahko na primer ocenili pri tehtanju kovčkov ali podobnih stvari. Tehtnica ima funkcijo odštevanja, zahvaljujoč kateri odšteje vašo težo od teže stvari, ki jo želite vedeti. Želeni rezultat se prikaže v aplikaciji.

Ne tehtajte samo sebe
Chytré funkce a kompatibilita
Parametri
Nosilnost180 kg
Obseg tehtanja5 ~ 180 kg
Odstopanje tehtanja0.1 kg
Mere30,2 cm × 30,2 cm × 2,2 cm
Vrsta tehtnicePametna diagnostična (s funkcijami)
Način merjenjaBioelektrična impedančna analiza
KonektivnostBluetooth
ZdružljivostiOS, Android
Število indeksov15
Merjeni indeksiTeža, telesna maščoba, teža brez maščobe, podkožna maščoba, nakopičena maščoba, mišična masa, skeletne mišice, kostna masa, telesna voda, protein, BMI, analiza kalorij AMR in BMR, metabolična starost in tip postave
Število uporabnikov12
Možnost sinhronizacijeApple Health Kit, Google Fit a Fitbit
Offline spominDa
Funkcija TARADa
MaterialVrhunsko kaljeno steklo z TrueLife dizajnom
Funkce aplikaceSlovensko okolje, združljivo z Apple Health Kit, Google Fit in Fitbit, 15 indeksov merjenja, 12 uporabnikov v aplikaciji, celotna zgodovina merjenja, lestvica, kompletni graf in statistike, opis posameznih indeksov, priporočila za posamezne indekse, določitev ciljev, prepoznava uporabnikov, funkcija načina offline - prepisovanje rezultatov v aplikacijo po ponovni združitvi in dodelitev rezultatov pravilnemu uporabniku
Mobilna aplikacijaDa
Možnost shranjevanja podatkovDa
Združljivost baterijeAAA
BarvaBela
Vsebina embalaže
1× TrueLife FitScale W4 BT
2× 1.5V AAA bateriji
1× Navodila za uporabo
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:38:31 GMT