Išči

Tracing Light Pad, A5 Tracing LED Copy Board Light Box

ID: 21540098
Novo
34,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta svetlobna plošča formata A5 je izjemno tanka in ima možnost neskončne zatemnitve, kar lahko zaščiti vaše oči. Primeren je za diamantno slikanje in druge projekte, enostaven za uporabo s preprostim plug and play.

 

Zasnova z možnostjo polnjenja: naša LED-svetlobna plošča ima baterijo za ponovno polnjenje, kar odpravlja potrebo po stalnem menjavanju baterij. Preprosto napolnite svetilko s priloženim kablom Type-C za priročne in okolju prijazne možnosti napajanja.

Nastavljiva barvna temperatura: s tremi možnostmi barvne temperature vam naša svetlobna ploščica omogoča prilagoditev osvetlitve, da bo ustrezala vašim željam in okolju. Ne glede na to, ali sledite, kopirate ali delate na podrobnih projektih, lahko preprosto prilagodite barvno temperaturo za optimalno jasnost in vidnost.

Vsestranska funkcionalnost: Naša svetlobna ploščica je primerna za široko paleto aplikacij, vključno s sledenjem, kopiranjem, risanjem, skiciranjem in več. Ne glede na to, ali ste umetnik, oblikovalec, študent ali zdravnik, naša svetlobna plošča nudi popolno rešitev za razsvetljavo za vse vaše projekte.

Tehnični podatki:

Barva: Bela

Velikost: 24x15x0,6 cm

Material: ABS

Paket vključuje:

1 x svetlobna škatla

1 x priročnik

1 x kabel

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:40:34 GMT