VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

Tovornjak Aga4Kids DS1043

ID: 21289097
6,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 24.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aga24
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odkrijte svet neskončne zabave in pustolovščin s tovornjakom Aga4Kids.

 

Odkrijte svet neskončne zabave in pustolovščin s tovornjakom Aga4Kids. Ta osupljivi tovornjak je zasnovan tako, da prinaša veselje in ustvarjalnost v dan vsakega otroka. S svojo robustno konstrukcijo in prekucnikom je idealen spremljevalec za igre na pesku, na vrtu ali igrišču.

Aga4Kids Tovornjak ni le navadna igrača. Je pripomoček, ki podpira otrokovo domišljijo, ustvarjalnost in motorične sposobnosti. Sužnji lahko ustvarjajo lastna gradbišča, nalagajo materiale in izkusijo veselje ob dokončanju dela. Ta izdelek je idealen za otroke, ki se radi igrajo zunaj in raziskujejo svet okoli sebe.

Zahvaljujoč podrobni izdelavi in ​​pristnim elementom, kot je premikajoča se žlica, se lahko otroci počutijo kot resnična oseba.

Varnost vaših otrok je za nas prioriteta.

Nakladalec je iz materialov, ki so varni za otroke in ne vsebujejo škodljivih snovi. Vsi robovi so zaobljeni, da zmanjšate tveganje poškodb. Zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da se bodo vaši otroci igrali varno in brez skrbi.

Tovornjak Aga4Kids je odlično darilo za vsako priložnost, rojstni dan, božič ali samo za zabavo. To je igrača, ki bo prinesla ure zabave in hkrati podpirala razvoj pomembnih veščin. Razveselite svoje otroke in jim podarite ta čudovit tovornjak.


Specifikacija tovornjaka Aga4Kids.

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
2+
Cached: Fri, 18 Oct 2024 05:56:58 GMT