VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne zapestniceTK 72 Aktivnostna zapestnica s pulzom, monitor spanja, IP68 Black

TK 72 Aktivnostna zapestnica s pulzom, monitor spanja, IP68 Black

ID: 21264920
36,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 36.27 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zapestnica za aktivnost je opremljena z merilnimi funkcijami za različne telesne funkcije, poleg tega pa meri korake, razdaljo, srčni utrip, spanje in porabljene kalorije.

 

Merjenje ves dan: 24 ur na dan dobite merjenje srčnega utripa, merjenje temperature, ravni stresa, krvnega tlaka, ravni kisika v krvi in analizo spanja. Enostavno in priročno spremljajte svoje počutje.

Celovito spremljanje telesnih funkcij: Pametna ura ponuja tudi možnost spremljanja sečne kisline in lipidov v krvi. Bodite obveščeni o kazalnikih svojega telesa, kar omogoča zgodnje preprečevanje morebitnih zdravstvenih tveganj.

Različni športni načini : zapestnica za aktivnost ustreza različnim fitnes navdušencem in podpira več športnih načinov. Beleži trajanje vadbe, srčni utrip, porabljene kalorije in drugo ter zagotavlja podrobno analizo vaših telesnih aktivnosti.

Zmogljiva življenjska doba baterije: 200 mAh baterija zagotavlja robustno in vzdržljivo delovanje. Funkcija magnetnega polnjenja omogoča enostavno polnjenje, s hitrim 1-urnim polnjenjem, ki zagotavlja polno baterijo za neprekinjeno uporabo.

Vodoodporen IP68: zasnovan za aktiven življenjski slog in ima oceno IP68 ter nudi zaščito pred znojem, vsakodnevno izpostavljenostjo vodi in dežju. Počutite se varno z uporabo ure v različnih okoljih.

Skrb za družino na daljavo: Ostanite v stiku s svojimi najdražjimi prek aplikacije za pametni telefon. Spremljajte zdravstveno statistiko tudi za družinske člane in spodbujajte nego in dobro počutje tudi na daljavo.

Prilagodljive številčnice ure: Izrazite svoj individualni slog z različnimi številčnicami ure, vključno s spletnimi možnostmi in možnostjo ustvarjanja lastnega dizajna.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 4,4x2,5x26 cm

Materiali: ABS, silikon

Baterija: 200mAh, magnetno polnjenje

Čipset: Realtek8762

Zaslon: 1,47-palčni LCD

Razred vodotesnosti: IP68

Povezava: Bluetooth

Združljivost: aplikacija Deepfit

Opomba. Merilne funkcije ure so namenjene le prikazovanju dobrega počutja in niso primerne za medicinske namene.

 

Paket vključuje:

1x športna ura

1x polnilni kabel

Navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 08 Sep 2024 00:08:18 GMT