VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniški materialZvezki, beležke in blokiTedenski načrtovalec D - Agenda za upravljanje časa, vezana na PVC dvojno tuljavo

Tedenski načrtovalec D - Agenda za upravljanje časa, vezana na PVC dvojno tuljavo

ID: 21296868
17,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 18.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Povečajte svojo produktivnost z našim tedenskim planerjem D. Ta angleški tedenski planer vsebuje strani za dnevno načrtovanje in dvojno vezavo za enostavno obračanje strani.

 

Ciljno usmerjeno načrtovanje: Bodite organizirani in dosegajte svoje cilje brez truda z našim namenskim tedenskim planerjem. Omogoča vam, da svoje želje razdelite na obvladljive dnevne naloge, kar spodbuja občutek dosežka in napredka.

Dovolj prostora za pisanje: uživajte v veliko prostora za pisanje za vsak dan v tednu, ki vam omogoča, da si z lahkoto zapisujete sestanke, opravila in ideje. Prostorna postavitev preprečuje stiskanje in izboljša berljivost.

Primeren in prenosljiv: naš planer, izdelan iz visokokakovostnih materialov, je zgrajen tako, da vzdrži vsakodnevno obrabo. Zaradi svoje kompaktne velikosti ga zlahka pospravite v torbo ali nahrbtnik, kar vam zagotavlja, da imate svoj urnik na dosegu roke, kamor koli greste.

Tehnični podatki:

Barva: večbarvna

Velikost: 25,4x19x1 cm

Material: PVC + dvojni lepilni papir

Paket vključuje:

1 x planer

Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:59:38 GMT