Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časSkiroji, rolke, rolerjiŠčitniki za teloTanka naramnica za ščitnike za kolena za poletne športe White

Tanka naramnica za ščitnike za kolena za poletne športe White

ID: 21535735
Novo
18,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zaščitite svoja kolena s temi lahkimi ščitniki za kolena s pritiskom. Popolne so za široko paleto športov in dejavnosti ter nudijo bistveno podporo in zaščito za vaša kolena. Ti ščitniki za kolena so izdelani iz kombinacije najlona, poliestra, lateks žice in vzmeti, zato so zanesljivi in udobni za nošenje.

 

Dihljiva in lahka : izdelana iz mešanice elastana, poliestra, lateks svile in vzmetnega materiala, je naša opora za kolena zasnovana tako, da nudi lahko in zračno udobje, kar vam omogoča, da med poletnimi vadbami ostanete hladni in suhi.

Izboljšana kompresija: tanek, a podporni dizajn izvaja nežen pritisk na koleno in nudi kompresijsko podporo za zaščito in stabilizacijo sklepa. To pomaga zmanjšati tveganje za poškodbe in nelagodje med športnimi aktivnostmi.

Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali tečete, kolesarite, igrate košarko ali se ukvarjate z drugimi športi, je naša opora za kolena zasnovana tako, da zagotavlja zanesljivo zaščito in podporo vašim kolenom. Primeren je tudi za vsakodnevno nošenje za lajšanje nelagodja med dnevnimi aktivnostmi.

Tehnični podatki:

Velikost: 52 x 21 x 2 cm

Material: najlon + poliester + žica iz lateksa + vzmet

Paket vključuje:

1 x športni ščitnik za kolena

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:43:32 GMT