VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Svileni kvadratni šal

ID: 21297970
20,65 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 23.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 20.70 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svoj stil z našim elegantnim kvadratnim šalom iz 100 % murvine svile. Ta šal, izdelan iz visokokakovostne svile 16 momme, ponuja razkošno mehak občutek. Njegov vsestranski dizajn dopolnjuje vsako obleko, zaradi česar je idealno darilo za vsako priložnost. Priporočeno nežno ročno pranje.

 

Luksuzen in mehak: ta šal je narejen iz 100-odstotne visokokakovostne svile murve 16 momme in nudi razkošno mehak in gladek občutek na vaši koži. Naravna beljakovinska vlakna v svili so nežna in hipoalergena, zaradi česar je idealna tudi za najbolj občutljivo kožo.

Vsestranski slog: Ta klasični kvadratni šal je popoln dodatek za popestritev katere koli obleke. Njegov eleganten dizajn dopolnjuje tako priložnostna kot formalna oblačila in vašemu videzu doda pridih prefinjenosti. Nosite ga okoli vratu, kot naglavni trak ali pa ga privežite na torbico za popestritev.

Premišljeno darilo: ta čudovit svileni šal je premišljeno in brezčasno darilo za vsako priložnost. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, obletnico ali samo za posebno poslastico zase, bo ta luksuzni dodatek zagotovo cenjen.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 55x55x0,3 cm

Material: 100 % 16 Momme Mulberry Silk

Paket vključuje:

Šal x 1

Cached: Sun, 08 Sep 2024 01:47:19 GMT