Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgrePlayStation igreSUPER MARIO PARTY JAMBOREE NINTENDO SWITCH

SUPER MARIO PARTY JAMBOREE NINTENDO SWITCH

ID: 21312908
Novo
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 23.10. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 23.10. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Največja Mario Party zabava doslej!
Pridružite se zabavi v Super Mario Party Jamboree za Nintendo Switch! Povabite družino in prijatelje ter zaplešite in zapojte na sedmih novih in klasičnih igralnih ploščah. Preizkusite se v še več mini igrah kot kdaj koli prej in pokažite svoje spretnosti v novih gibalnih igrah!

 

Stopite na krov!
Poletite z balonom na otoške letoviške plošče, kjer vas čaka sedem različnih in razburljivih lokacij! Na voljo so naslednje plošče: Rainbow Galleria, Goomba Lagoon, Roll’em Raceway, Mega Wiggler’s Tree Party, Western Land, Mario’s Rainbow Castle in King Bowser’s Keep.

Zabava ali tekmovanje?
Igrajte po Party pravilih, ko želite sproščeno zabavo, ali preklopite na Pro pravila, če želite zmanjšati vlogo sreče in se osredotočiti na svoje spretnosti.

Prilagodite zabavo.
Nastavite si zabavo po svoje! Prilagodite težavnost računalniških igralcev, izberite število Zvezd, s katerimi začne vsak igralec, omogočite ali onemogočite igre z gibanjem in še več.

Vsi so na zabavi.
Likom iz celega Kraljestva gob se lahko pridružite na jamboree zabavi! Igrajte kot nagajivi Boo, prijateljski Yoshi, novinca Pauline ali Ninji, kot Mario in še mnogi drugi!

Jamboree prijatelji.
Na ploščah se bodo občasno pojavili tudi liki kot so Jamboree prijatelji! Ko igralec pride do njih, se minigra prične. Igralec, ki prvi doseže Jamboree prijatelja, ima majhno prednost, vendar kdor zmaga v mini igri, pridobi ta lik kot zaveznika.

Največ mini iger doslej!
Odpravite se na Minigame Bay in preizkusite več kot 110 mini iger! Igrajte prosto, oblikujte ekipe za 2 proti 2 v Tag tekmah, preizkusite svoje sposobnosti z dnevnimi izzivi ali se pomerite proti igralcem z vsega sveta v spletnem Survival načinu!

Bowserjevi izzivi
Koopathlon: Tekmujte na igralni plošči v prvi 20-igralski spletni tekmi in dosezite najvišje rezultate v mini igrah. Višja kot je vaša ocena v vsaki krogu, hitreje boste dosegli cilj!

Bowser Kaboom Squad: Boom! Do osem igralcev sodeluje v spletnem načinu v katerem morate z iskanjem in metanjem bomb premagati sleparskega Bowserja. S sodelovanjem v mini igrah lahko pridobite koristne predmete!

Party Plaza
Potrebujete premor od praznovanj? Obiščite Party Plaza in pomagajte Kameku pri okraševanju, zamenjajte svoje Party točke za nove reakcije, primerjajte svoje uvrstitve z igralci po svetu in še več!

Super Mario Party Jamboree prinaša neskončno zabave in prilagojeno doživetje za vse ljubitelje Mario Party iger!

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
3+
Medij
Nintendo Switch kartica
Zvrst igre
zabava
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
3D tehnologija
da
Igralna platforma
Nintendo Switch
Cached: Tue, 22 Oct 2024 10:29:53 GMT