VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila in dodatkiNogavice in hlačne nogaviceŠportne nogavice do sredine meč, ki oddajajo protizdrsne nogavice White

Športne nogavice do sredine meč, ki oddajajo protizdrsne nogavice White

ID: 21276615
18,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Te nogavice so narejene iz mešanice česanega bombaža, najlona, poliestra in elastana in nudijo razkošen občutek in odlično raztegljivost. Kombinacija materialov zagotavlja večje udobje in podporo pri različnih aktivnostih

 

Vrhunska mešanica materiala: te nogavice so narejene iz mešanice česanega bombaža, najlona, poliestra in elastana, zato nudijo razkošen občutek in odlično raztegljivost. Kombinacija materialov zagotavlja večje udobje in podporo pri različnih aktivnostih.

Nedrseče pike za oprijem: te nogavice so opremljene s strateško nameščenimi pikami za oprijem in nudijo odličen oprijem in stabilnost, zaradi česar so popolne za različne športe in dejavnosti. Na vsakem koraku se počutite varne.

Elastične in zračne: z veliko elastičnostjo in zračnostjo te nogavice zagotavljajo udobno in tesno prileganje ter ohranjajo vaša stopala hladna in suha med intenzivnimi fizičnimi aktivnostmi.

 

Tehnični podatki:

Velikost: (38-43) 18x9x2 cm

Material: česan bombaž+najlon+poliester+spandex

 

Paket vključuje:

1 par nogavic

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:13:52 GMT