Išči

Športna opora za gleženj s trakom L

ID: 21549937
Novo
27,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta športna podpora za gleženj s trakom je zasnovana tako, da zagotavlja podporo in stabilnost za šibke ali poškodovane gležnje. Ima zračno mrežasto tkanino, obliko paščka v obliki osmice za varno prileganje in dve vzmetni prečki na vsaki strani za izboljšano podporo.

 

Zračna in udobna: ta opora za gleženj je izdelana iz zračne mrežaste tkanine in zagotavlja optimalno kroženje zraka, ter ohranja vaša stopala hladna in suha tudi med intenzivnimi treningi. Lahka in udobna oblika omogoča dolgotrajno uporabo brez ogrožanja podpore.

Prilagodljivo in varno prileganje: ta opornica za gleženj z zasnovo traku v obliki osem in močnim zapiranjem na ježka zagotavlja nastavljivo in varno prileganje za različne velikosti in oblike gležnjev. Nastavljiva kompresija vam omogoča, da prilagodite raven podpore svojim specifičnim potrebam.

Izboljšana stabilnost in podpora: Ta opora za gleženj, opremljena z dvema vzmetnima drogoma na vsaki strani, zagotavlja izjemno stabilnost in podporo šibkim ali poškodovanim gležnjem. Ojačana zasnova pomaga preprečevati zvine, natege in druge poškodbe gležnja ter spodbuja hitrejše okrevanje.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: S: 76x15,7x0,6 cm

D: 81x16,7x0,6 cm

Material: poliester + goba + vzmetni trak + Velcro

Paket vključuje:

Trak x 1

Tehnične podrobnosti
Velikost (zaščita telesa)
za otroke
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:25:09 GMT