VIKEND AKCIJA! Nori popusti CEL VIKEND!
S Sous Vide kuhalnikom boste kuhali zdrave jedi za različne okuse v enem loncu. Tudi za alergike. Ustvarite jedi prestižnih restavracij tudi doma.
S Statusovim kuhalnikom za počasno kuhanje SVC100 boste pripravili zdrave in okusne jedi kot iz prestižne restavracije.
Sous vide kuhanje je način priprave hrane, kjer se živila nekaj ur počasi kuhajo v lastnem soku v vakuumsko zapakirani vrečki na točno določeni temperaturi pod vreliščem. Na ta način ostanejo vsi vitamini in minerali v hrani in se ne izgubijo v vodi ali olju. Priporočamo, da po kuhanju meso še hitro popečete.
Ta način kuhe je primeren tudi za alergike, saj porcije vakuumirate v vakuumske vrečke in se živila med sabo ne dotikajo.
Lastnosti in funkcije:
Tehnični podatki:
Mere: dolžina: 106 mm, širina: 69 mm, višina: 389 mm
Teža: približno 1,18 kg
Temperatura: max. 90 °C
Nastavitev temperature: ± 0.1 °C
Volumen cirkulacije vode: največ 8 litrov na minuto
Nazivna moč in napetost aparata: 800 W, 220 - 240V ~, 50/60 Hz
Čas delovanja: največ 99 ur in 59 min