Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiSolarne varnostne alarmne luči, glasna sirena, sončni zvočni in svetlobni alarmni sistem

Solarne varnostne alarmne luči, glasna sirena, sončni zvočni in svetlobni alarmni sistem

ID: 21402592
21,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 21.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta zvočni in svetlobni alarmni sistem Loud Siren, opremljen z monokristalno sončno ploščo 5 V x 80 mA, izkorišča moč sonca za enostavno delovanje. Doživite očarljive melodije narave z Alarmovim raznolikim oglašanjem ptic.

 

Priročnost na sončno energijo: ta alarmni sistem za sončni zvok in svetlobo Loud Siren, opremljen z monokristalno sončno ploščo 5 V x 80 mA, izkorišča moč sonca za enostavno delovanje. Preprosto ga postavite na sončno mesto in uživajte v urah neprekinjenega ptičjega zvoka brez potrebe po pogostem menjavanju baterij.

Pristne ptičje pesmi: Doživite očarljive melodije narave z Alarmovim raznolikim ptičjim oglašanjem. Vsake 3 minute naprava predvaja drugo ptičjo pesem, ki traja od 10 do 20 sekund, kar ustvari realistično in očarljivo zvočno izkušnjo.

Zasnova, odporna na vremenske vplive: Alarmni sistem, izdelan iz ABS-a, je zgrajen tako, da je odporen na vremenske razmere. Njegova robustna konstrukcija zagotavlja zanesljivo delovanje v različnih vremenskih razmerah, zaradi česar je primeren tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Tehnični podatki:

Barva: Teal/zelena

Velikost: 8,5x9,5x5 cm

Material: ABS

Napetost: 5V*80MA

Način polnjenja: solarno polnjenje + polnjenje z enosmernim tokom

Čas polnjenja: 8 ur (intenzivnost svetlobe v različnih letnih časih bo vplivala na učinkovitost polnjenja), polnjenje z enosmernim tokom

Tehnične podrobnosti
Vrsta hišnega dodatka
alarmni sistem
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:31:27 GMT