VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

SOGO VEN-SS-21220 stoječi ventilator

ID: 21286605
-25 %
39,99 €
29,99 €
Prihranek  10,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 21.10. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.10. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Stoječi ventilator VEN-SS-21220 z močjo 40 W, premerom 40 cm in 3 hitrostmi delovanja. Ventilator ponuja funkcijo nihanja, nagib navzgor in navzdol ter nastavitev višine. Z elegantnim in sodobnim dizajnom se prilega v vsak dom ali pisarno.

 

3 hitrosti delovanja: ta ventilator ponuja 3 različne hitrosti za prilagajanje pretoka zraka glede na vaše potrebe. Poleg tega ima funkcijo nihanja, ki omogoča porazdelitev zraka, kar zagotavlja enakomerno prezračevanje po celotnem prostoru.

Visoko zmogljiv motor z nizko ravnjo hrupa: zahvaljujoč zmogljivemu motorju ta ventilator zagotavlja izjemno zmogljivost z ustvarjanjem močnega in osvežujočega zračnega toka. Kljub visoki moči motor deluje z nizko stopnjo hrupa, kar vam omogoča, da uživate v tihem okolju.

3-kraka vetrnica in stojalo z okroglo osnovo: ventilator je opremljen s 3 lopaticami, ki povečajo kroženje zraka za učinkovito prezračevanje. Njegova okrogla osnovna podpora zagotavlja stabilnost.

Eleganten in sodoben dizajn: s svojim elegantnim in modernim dizajnom se ta ventilator prilega vsakemu okolju, bodisi v vašem domu ali pisarni. Njegov privlačen videz doda vašim prostorom pridih stila in prefinjenosti.

Funkcija zaščite lopatic: Ventilator ima zaščitni pokrov, ki pokriva lopatice, kar zagotavlja večjo varnost. To preprečuje nenamerni stik z vetrnico in ščiti otroke ali domače živali pred morebitnimi poškodbami.

Funkcija nihanja: izbirate lahko med nastavitvami fiksnega zračnega toka v določeno smer ali uporabite funkcijo nihanja za široko porazdelitev zraka po prostoru.

Nagib navzgor ali navzdol: Ventilator ima nagibni mehanizem, ki omogoča prilagajanje smeri pretoka zraka navzgor ali navzdol. To vam omogoča, da vetrič usmerite v želeno smer in prezračevanje prilagodite svojim željam.

Nastavljiva višina: Ta ventilator ponuja možnost prilagajanja višine, kar vam omogoča, da ga postavite na želeno višino za boljše kroženje zraka. Lahko ga prilagodite svojim potrebam in udobju.

 

Specifikacije:

3 hitrosti delovanja

Visoko zmogljiv motor z nizko stopnjo hrupa

3-kraka vetrnica

Eleganten in sodoben dizajn

Zaščitna mreža

Funkcija nihanja

Nagibni mehanizem

Nastavljiva višina

Napetost/frekvenca: 220 – 240V ~ 50Hz

Moč: 40 W

Premer: 40 cm

Dimenzije: 40 x 46 x 130 cm

Teža: 4 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta ventilatorja
stoječi
Moč [W]
40
Premer [cm]
40
Število različnih hitrosti
1
Nagib
da
Cached: Fri, 18 Oct 2024 03:41:42 GMT