VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči

SOGO PIZ-SS-10106 električna ponev

ID: 21028992
44,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 21.10. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.10. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Električna ponev PIZ-SS-10106, z močjo 1500 W, globine 9 cm je odlična za pripravo različnih okusnih jedi. Opremljena je s termostatom in elektronskim regulatorjem temperature ter lahko doseže temperaturo do 240 °C.

 

Pripravite različne jedi: ta električna ponev je odlična izbira za pripravo različnih okusnih jedi, od paelle in žara do sočnega mesa in pic. Njegova vsestranskost vam omogoča enostavno kuhanje široke palete jedi.

 

Optimalna globina: ta ponev z globino 9 cm zagotavlja dovolj prostora za pripravo vaših najljubših jedi brez polivanja ali prelivanja.

 

Natančen nadzor temperature: naprava je opremljen s termostatom, ki lahko doseže maksimalno temperaturo 240°C. To vam omogoča natančen nadzor nad temperaturo kuhanja za najboljše rezultate v vaših receptih.

 

Visokokakovostna prevleka proti prijemanju: ponev ima visokokakovostno prevleko proti prijemanju Ceracook® z zaključkom, ki posnema teksturo kamna. Ta premaz ne vsebuje PFOA, kar pomeni, da lahko zdravo kuhate brez skrbi za škodljive kemikalije.

 

Vzdržljiva konstrukcija: notranji del je izdelan iz aluminija, ki je odličen prevodnik toplote, zunanji del pa iz nerjavečega jekla. Ta kombinacija materialov zagotavlja vzdržljivost in enakomerno porazdelitev toplote.

 

Energetska učinkovitost: Ta žar je zasnovan z mislijo na energetsko učinkovitost. Njegova konstrukcija in termostat omogočata učinkovito rabo energije, ki ne le prihrani obratovalne stroške, temveč je tudi okolju prijaznejša.

 

Elektronski regulator temperature: Poleg termostata je žar opremljen z elektronskim regulatorjem temperature. To vam omogoča natančno nastavitev temperature kuhanja glede na vaše specifične potrebe.

 

Dimenzije: 43 x 43 x 22 cm

Teža: 3,5 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Globina posode [cm]
9
Vrsta ponve
električna plošča
Moč [W]
1500
Premer [cm]
42
Funkcije elektr. ponve
termostat, steklen pokrov
Cached: Fri, 18 Oct 2024 06:25:24 GMT