Srečnih 7 dni. Uporabi kodo SRECNIH7!

Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiRobotski sesalnikiSmartCleaner Titanium Elite 3v1 Wi-Fi Hibridni Robotski Sesalnik

SmartCleaner Titanium Elite 3v1 Wi-Fi Hibridni Robotski Sesalnik

ID: 21265286
-39 %
183,00 €
109,99 €
Prihranek  73,01 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 19.9. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svetnakupov.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Hibridni robotski sesalnik SmartCleaner Titanium Elite 3v1 poskrbi za zanesljivo in temeljito čiščenje vseh vrst tal. Hibridni čistilec s pomočjo umetne inteligence AI, samodejno navigira po prostorih vašega doma ter ob enem pomete, posesa in pomije vaša tla. Opremljen s trojnim hibridnim sistemom čiščenja, ki vključuje U-Force krtačo za globinsko sesanje preprog, dvojni stranski krtači za pometanje robov ter sistem za mokro pomivanje tal MicroJet S z odstranljivim rezervoarjem za vodo in antibakterijsko krpico. Zahvaljujoč HEPA E11 filtru je še posebaj primeren za lastnike hišnih ljubljenčkov.

 

Ključne Značilnosti Inovativna Hibridna Tehnologija Čiščenja SmartCleaner Titanium Elite 3v1 je vrhunski hibridni robotski sesalnik, ki združuje tri ključne funkcije čiščenja: pometanje, sesanje in mokro pomivanje. Ta vsestranski pripomoček je zasnovan tako, da zagotavlja temeljito čiščenje vseh vrst talnih površin. Napredna AI Navigacija S pomočjo napredne umetne inteligence (AI) sesalnik samodejno navigira skozi različne prostore vašega doma. Inteligentna tehnologija omogoča sesalniku, da se učinkovito izogiba oviram in optimizira poti čiščenja za najboljše rezultate. Tehnološke Specifikacije Trojni Hibridni Sistem Čiščenja U-Force Krtača: Posebej zasnovana za globinsko sesanje preprog, U-Force krtača učinkovito odstranjuje prah in umazanijo, zagotavljajoč čiste in sveže preproge. Dvojni Stranski Krtači: Ta funkcija omogoča pometanje robov in kotov, kjer se pogosto nabira prah, kar pripomore k natančnejšemu čiščenju. Sistem za Mokro Pomivanje Tal MicroJet S: Z inovativnim sistemom mokrega pomivanja, ki vključuje odstranljiv rezervoar za vodo in antibakterijsko krpico, sesalnik ne samo sesa, ampak tudi pomije tla, pusti jih brezhibno čista. HEPA E11 Filter Zahvaljujoč visokokakovostnemu HEPA E11 filtru, je sesalnik še posebej primeren za gospodinjstva z hišnimi ljubljenčki. Filter učinkovito zadržuje fine delce in alergene, izboljšuje kakovost zraka v prostoru. Dodatne Funkcije Pametno Upravljanje preko Aplikacije Upravljajte svoj robotski sesalnik s pomočjo pametne aplikacije, ki omogoča programiranje časov čiščenja, spremljanje stanja sesalnika in prejemanje obvestil o vzdrževanju. Dolga Življenjska Doba Baterije Z zmogljivo baterijo, ki omogoča daljše čiščenje brez prekinitev, SmartCleaner Titanium Elite 3v1 zagotavlja neprekinjeno delovanje in minimalno potrebo po ponovnem polnjenju. Zakaj Izbrati SmartCleaner Titanium Elite 3v1? Izberite SmartCleaner Titanium Elite 3v1 za brezskrbno in učinkovito čiščenje vašega doma. S kombinacijo napredne tehnologije, pametne navigacije in trojnim sistemom čiščenja, ta robotski sesalnik zagotavlja, da so vaša tla vedno brezhibno čista. Idealno za hišne ljubljenčke, alergike in vse, ki cenijo čistočo in udobje. Prepustite čiščenje vašega doma zanesljivemu partnerju - SmartCleaner Titanium Elite 3v1.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Daljinski upravljalnik
Wi-Fi
Dodatno - sesalnik
upravljanje preko aplikacije
Funkcije sesalnika
mokro in suho čiščenje
Možnost programiranja
da
Nastavki sesalnika
turbo krtača
Navidezni zid
ne
Prostornina zbiralnika za prah [l]
0.3
Vir napajanja
električno omrežje, baterija, akumulator ali elektrika, akumulator in omrežje
Vrsta sesalnika
robot
Vrsta sesanja
posoda
Globina [cm]
8.2
Premer [cm]
33
Teža [kg]
2
Višina [cm]
8.2
Cached: Mon, 16 Sep 2024 19:14:17 GMT