Išči

Skicirka A5 za risanje in zapisovanje

ID: 21540089
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta skicirka A5 je kot nalašč za umetnike in zapisovalce. Ta spiralno vezana skicirka je izdelana iz visokokakovostnega debelega praznega papirja za črčkanje, ki omogoča udobno uporabo. Papir je izbrisljiv in odporen proti luščenju.

 

Visokokakovosten papir: Ta skicirka vsebuje debel, prazen papir za črčkanje, ki je odporen na luščenje in perje, kar zagotavlja nemoteno in prijetno izkušnjo risanja in pisanja. Papir je posebej izbran za dobro delo z različnimi suhimi mediji, vključno s svinčniki, ogljem, pasteli in barvicami.

Spiralna vezava: Močna spiralna vezava omogoča, da skicirka leži ravno, kar olajša risanje in pisanje po celotni strani. Omogoča tudi enostavno obračanje strani in preprečuje zatikanje, kar zagotavlja nemoten ustvarjalni tok.

Vsestranska uporaba: Ta skicirka A5 je kot nalašč za različne namene, vključno s skiciranjem, risanjem, črčkanjem, zapisovanjem, beleženjem itd. Zaradi svoje prenosne velikosti je idealen za ustvarjalnost na poti, ne glede na to, ali ste doma, v učilnici ali na terenu.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: 22,8x30,4x0,5 cm

Material: Papir

Paket vključuje:

Skicirka x 1

Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:29:48 GMT