Išči

Set peres za diamantno slikanje Rose red

ID: 21538711
Novo
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte svojo izkušnjo slikanja z diamanti s tem nadgrajenim kompletom peres za slikanje z diamanti iz smole v čudoviti barvi. Ta komplet, oblikovan za udobje in natančnost, vključuje 5 zamenljivih glav za namestitev različnih velikosti diamantov, kar omogoča natančno in enostavno uporabo.

 

Udoben oprijem: To pero za diamantno slikanje, izdelano z mislijo na ergonomijo, zagotavlja neprimerljivo udoben oprijem in zmanjšuje utrujenost rok med dolgotrajnimi rokodelskimi sejami. Uživajte v urah lahkega pletenja perlic in z lahkoto ustvarjajte svoje mojstrovine.

Izboljšana natančnost: Ta komplet vključuje 5 različnih nadomestnih glav, ki omogočajo natančno namestitev diamantov različnih velikosti. Z lahkoto dosegajte rezultate profesionalnega videza in oživite svojo umetniško vizijo z osupljivo natančnostjo.

Nadgrajen material iz smole: To pero za slikanje z diamanti je narejeno iz visokokakovostnega materiala iz smole in je narejeno tako, da traja. Gladka površina zagotavlja lahkotno drsenje po vašem platnu, medtem ko čvrsta konstrukcija zagotavlja dolgotrajno delovanje, zaradi česar je odlično orodje tako za začetnike kot za izkušene rokodelce.

Tehnični podatki:

Velikost: 1,5x1,5x14 cm

Material: Smola

Paket vključuje:

1 x pisalo za slikanje

4 x nadomestne glave

Tehnične podrobnosti
Vrsta pisala
seti pisal
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:28:56 GMT