Išči

Set 6+1 večbarvnih markerjev

ID: 21544074
Novo
22,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sprostite svojo ustvarjalnost s tem kompletom večbarvnih flomastrov 6+1. Ta pisala z živahnimi in dolgo obstojnimi črnili so popolna za barvanje, risanje, pisanje in različna ročna dela. Uživajte v udobni uporabi z ergonomsko zasnovo cevi.

 

Živahno, dolgo obstojno črnilo: naša pisala vsebujejo visokokakovostno črnilo, ki zagotavlja svetle in žive barve, ki ne bledijo. Uživajte v doslednem barvnem izplačilu in ustvarite osupljive umetnine, ilustracije ali ročne izdelke, ki prestanejo preizkus časa.

Vsestranski in večnamenski: ta komplet je kot nalašč za široko paleto aplikacij, od barvanja in risanja do pisanja, skiciranja itd. Fina konica omogoča natančne linije in podrobnosti, gladek pretok črnila pa zagotavlja enostavno nanašanje na različne površine.

Udoben oprijem, enostavna uporaba: Ti flomastri so zasnovani z mislijo na udobje uporabnika in imajo ergonomski tulec, ki zagotavlja udoben oprijem tudi med dolgotrajno uporabo. Priročen dizajn pokrovčka preprečuje izsušitev in zagotavlja dolgotrajno delovanje.

Tehnični podatki:

Barva: večbarvna

Velikost: Dolžina: 13 cm Širina: 1 cm Višina: 1 cm

Material: vlakna + PP

Paket vključuje:

Marker x 7

Tehnične podrobnosti
Vrsta pisala
flomastri
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:25:04 GMT