Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliMačkeSamogrelna odeja za mačke in pse Grey L

Samogrelna odeja za mačke in pse Grey L

ID: 21286753
35,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Inovativna oblika izkorišča toploto hišnega ljubljenčka in zagotavlja toplo in prijetno okolje brez potrebe po elektriki. Idealno za starejše pse in breje pse, ki iščejo dodatno toploto.

 

Tehnologija samogrevanja: Inovativna zasnova izkorišča toploto hišnega ljubljenčka in zagotavlja toplo in prijetno okolje brez potrebe po elektriki. Idealno za starejše pse in breje pse, ki iščejo dodatno toploto.

Priročno in malo vzdrževanja: Enostaven za uporabo brez zunanjega vira energije. Podloga je mehka, topla in odporna na obrabo ter zagotavlja dolgotrajno udobje za vaše ljubljenčke.

Super udobje: samogrelna mačja postelja ima na vrhu izjemno mehak mikroflis, ki zagotavlja prijetno površino za dremanje. Popolnoma tiha folija iz mylarja ne bo povzročala škripajočega zvoka za večje udobje pri spanju.

Proti zdrsu : protizdrsna zasnova ohranja podloge za hišne ljubljenčke na mestu, kar kužkom olajša igro ali plazenje po njih. Zagotovi lahko celovito zaščito za vašega ljubkega ljubljenčka za dolgo časa.

 

Tehnični podatki:

Barva: siva

Velikost: S: 40x50 cm (0,15 kg)

M: 48x70 cm (0,24 kg)

L: 58x88 cm (0,39 kg)

Material: poliestrski žamet + toplotno izolacijska plast v sredini (bombaž + brušena tkanina + aluminijasta folija) + spodnja protizdrsna plastična tkanina (5-slojna struktura)

 

Paket vključuje:

1 x podloga za hišne ljubljenčke

Tehnične podrobnosti
Spalna oprema za živali
postelja
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:32:11 GMT