VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeUrejanje okoliceKosilniceRYOBI nadomestne tuljave za prirezovalnike s pokrovčkom (12 paketov Blue Line + 2 paketa sivih pokrovčkov)

RYOBI nadomestne tuljave za prirezovalnike s pokrovčkom (12 paketov Blue Line + 2 paketa sivih pokrovčkov)

ID: 21296818
28,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 29.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta paket 12 nadomestnih tuljav za prirezovalnike RYOBI s sivimi pokrovčki v paketu 2 je zasnovan tako, da vaš prirezovalnik z vrvico RYOBI AC14RL3A deluje pri največji zmogljivosti.

 

Enostavna namestitev: Ti nadomestni tuljavi so zasnovani za enostavno namestitev, kar vam omogoča, da se hitro in učinkovito vrnete k svojemu delu na dvorišču. Preprosto odstranite staro tuljavo, poravnajte novo tuljavo z glavo prirezovalnika in že ste pripravljeni.

Dolgotrajna zmogljivost: Izdelane iz visokokakovostnega najlona in ABS materialov, so te tuljave zasnovane tako, da prenesejo zahtevna opravila prirezovanja, zagotavljajo podaljšano uporabo in zmanjšujejo potrebo po pogostih menjavah.

Združljivost in učinkovitost: te tuljave so združljive s kosilnicami z nitko RYOBI AC14RL3A, kar zagotavlja optimalno učinkovitost rezanja. Modra črta zagotavlja jasen vizualni vodnik med delovanjem.

Tehnični podatki:

Barva: modra

Velikost: 7,5x7,5x3,3 cm

Material: Najlon + ABS

Paket vključuje:

12 x tuljave

2 x pokrovček

Tehnične podrobnosti
Širina košnje [cm]
0
Vrsta kosilnice
dodatek za kosilnico
Cached: Fri, 18 Oct 2024 04:11:32 GMT