Royal Catering 2200W neprekinjeni opekač kruha
Ime proizvajalca:
RCKT-1940
RCKT-1940 Convey-Through Toaster je zasnovan za pripravo velikega števila toastov v kratkem času. Visokokakovostni materiali, uporabljeni za izdelavo prehodnega toasterja, zagotavljajo
dnevno delovanje brez napak dolgo časa.
Ohišje iz nerjavečega jekla je enostavno vzdrževati čisto.
Visoka učinkovitost, ki odlikuje prehodni toaster, je dosežena zahvaljujoč moči
2200 W.
Za varno in dolgotrajno delovanje je toast pekač opremljen z ventilatorjem, ki skrbi za optimalno hlajenje med delovanjem.
Prehodni toaster ima
7 hitrosti in omogoča pripravo do 720 rahlo zapečenih toastov na uro.
Električni toast pekač ima
3 načine delovanja grelca:
-
standby - ogrevanje z velikimi prihranki energije
-
žemljice - zgornje segrevanje (popolne za žemljice za hamburgerje - hrustljave od zgoraj in mehke od spodaj)
-
kruh - zgornje in spodnje gretje (idealno za porjavitev rezin kruha na obeh straneh)
Dva podajalna pladnja (spredaj in zadaj) zagotavljata priročno upravljanje opekača kruha. Dodatno ima oprema izvlečni predal za drobtine, ki olajša čiščenje stroja.
Štiri trdne, po višini nastavljive noge vam omogočajo varno in stabilno postavitev naprave na delovno površino.
Značilnosti in funkcije:
- - 7 hitrosti delovanja
- - 3 načini delovanja grelnika
- - dva sprednja in zadnja razdelilna pladnja
- - izvlečni predal za drobtine
- - visoka učinkovitost
- - trdno ohišje
- - preprosto delovanje
Tehnični parametri:
- - Model - RCKT-1940
- - Kataloška številka - 1268
- – Stanje članka – Novo
- - Napetost - 230 V
- - Moč - 2200 W
- - Material - Nerjavno jeklo, aluminij
- - Koraki hitrosti - 7
- - Funkcije - Standby – varčno ogrevanje, Žemlje – zgornje ogrevanje, Kruh – zgornje in spodnje ogrevanje.
- - Mere (D x Š x V) - 45 x 36,5 x 41 cm
- - Teža - 15,6 kg
- - Mere pošiljanja (D x Š x V) - 52 x 45 x 40 cm
- - Teža pošiljanja - 16,8 kg
Vključeno:
- - profesionalni opekač kruha RCKT-1940
- - dva podajalna pladnja
- - Navodila PL
Naše naprave imajo izjavo CE o skladnosti, ki je potrebna za sanitarno-epidemiološko postajo.