Išči

Ribiška kapa (58-60 cm) Black

ID: 21544011
Novo
18,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izdelan iz mešanice poliestra zagotavlja udobno in nastavljivo prileganje. Njegova zasnova, odporna proti vetru, zagotavlja, da varno sedi na vaši glavi, medtem ko vas širok rob ščiti pred škodljivimi UV žarki. Ne glede na to, ali lovite ribe, pohodite, kolesarite ali uživate v drugih dejavnostih na prostem, je ta klobuk vaš popoln spremljevalec.

 

Zaščita pred soncem in zračnost: izdelana iz mešanice poliestra, ki diha, zagotavlja odlično zračenje in ohranja vašo glavo hladno in udobno tudi v najbolj vročih dneh. Širok rob ponuja veliko sence pred škodljivimi sončnimi žarki, zato je idealen za daljše aktivnosti na prostem.

Odporen na veter in vsestranski: Ta klobuk, ki je zasnovan tako, da prenese vetrovne razmere, bo varno sedel na vaši glavi in zagotavljal neprekinjeno uživanje v vaših dogodivščinah na prostem. Zaradi svoje vsestranske zasnove je primeren za širok spekter dejavnosti, od ribolova in pohodništva do kolesarjenja in vsakodnevne nošnje.

Udoben in nastavljiv: Lahka in mehka tkanina tega klobuka zagotavlja udobno prileganje ves dan. Njegova nastavljiva oblika vam omogoča, da prilagodite prileganje svojim željam, kar zagotavlja varen in udoben občutek.

Tehnični podatki:

Velikost: Dolžina: 60 cm Širina: 18 cm Višina: 3 cm

Material: mešanica poliestra

Paket vključuje:

1 x kapa

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Tue, 22 Oct 2024 08:19:51 GMT