Rhino Coffee Gear Kompaktni ročni mlinček za kavo je odlična rešitev za mletje kave med potovanjem, delom ali celo doma. S kapaciteto za 21-23g, je Kompaktni ročni mlinček popoln za večino metod priprave kave. Poleg tega Kompaktni mlinček vključuje tudi adapter, da lahko kavo mletite neposredno v AeroPressTM.
Lastnosti:
Nov, eleganten dizajn Hex ključ za pritrditev ročaja, ki preprečuje drsenje med mletjem Kompaktna velikost: telo se prilega v AeroPressTM Kakovostni konični keramični brusi za dosledno mletje Enostavno prilagajanje za širok razpon tipov mletja Gladko mletje Vključuje priročno in zaščitno torbico za prenašanje Izjemna porazdelitev velikosti delcev Nekaj koristnih namigov za prilagajanje ustreznega mletja:
Za mletje za AeroPressTM, zategnite matico do konca, nato pa rahlo odvijte pol obrata Za French Press, rahlo odvijte za 1,5 obrata Za v60, zategnite bruse do konca, nato pa rahlo nazaj za pol obrata. Morda bodo potrebni dodatni popravki glede na specifične uporabljene kavne zrna. Predlagano razmerje je 60g/liter. Za Moka lonec, ki je nekje med kapljičnim in espressom, prilagodite mletje na najfinejšo raven (prilagodite tako, da so brusi v stiku), nato pa odprite za en ali dva zareza.
Čiščenje:
Najbolje je mlinček razstaviti in očistiti vsake 4 tedne ali pogosteje, če uporabljate temnejše pražene kave. Uporabite toplo, milnico in staro zobno ščetko, da odstranite vso ostanek kave. Prep…
Rhino Coffee Gear Kompaktni ročni mlinček za kavo je odlična rešitev za mletje kave med potovanjem, delom ali celo doma. S kapaciteto za 21-23g, je Kompaktni ročni mlinček popoln za večino metod priprave kave. Poleg tega Kompaktni mlinček vključuje tudi adapter, da lahko kavo mletite neposredno v AeroPressTM.
Lastnosti:
Nov, eleganten dizajn Hex ključ za pritrditev ročaja, ki preprečuje drsenje med mletjem Kompaktna velikost: telo se prilega v AeroPressTM Kakovostni konični keramični brusi za dosledno mletje Enostavno prilagajanje za širok razpon tipov mletja Gladko mletje Vključuje priročno in zaščitno torbico za prenašanje Izjemna porazdelitev velikosti delcev Nekaj koristnih namigov za prilagajanje ustreznega mletja:
Za mletje za AeroPressTM, zategnite matico do konca, nato pa rahlo odvijte pol obrata Za French Press, rahlo odvijte za 1,5 obrata Za v60, zategnite bruse do konca, nato pa rahlo nazaj za pol obrata. Morda bodo potrebni dodatni popravki glede na specifične uporabljene kavne zrna. Predlagano razmerje je 60g/liter. Za Moka lonec, ki je nekje med kapljičnim in espressom, prilagodite mletje na najfinejšo raven (prilagodite tako, da so brusi v stiku), nato pa odprite za en ali dva zareza.
Čiščenje:
Najbolje je mlinček razstaviti in očistiti vsake 4 tedne ali pogosteje, če uporabljate temnejše pražene kave. Uporabite toplo, milnico in staro zobno ščetko, da odstranite vso ostanek kave. Prepričajte se, da sperete s čisto vodo, ko končate, in pustite, da se deli popolnoma posušijo, preden jih znova sestavite.